emotivan nastup / Adele oduševila u Glastonburyju: 'Prvo nisam htjela na pozornicu, sad ne želim sići s nje!'

Image
Foto: Screenshot: YouTube

Mnoštvo obožavatelja pred pozornicom svim se silama propinjalo ne bi li vidjeli Adele koja je nastup otvorila hitom "Hello"

26.6.2016.
12:47
Screenshot: YouTube
VOYO logo

Pop zvijezda Adele oduševila je posjetitelje glazbenog festivala u Glastonburyu emotivnim nastupom prepunim topline i ljubavi, piše u nedjelju BBC.

Mnoštvo obožavatelja pred pozornicom svim se silama propinjalo ne bi li vidjeli Adele koja je nastup otvorila hitom "Hello".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provalu oduševljenja izazvala je kada je u stihove pjesme ubacila "Sanjam Glastonbury".

"Glastonbury mi je sve na svijetu. I to ozbiljno mislim", rekla je. "Oduvijek sam ovdje željela nastupiti, no bilo me je strah", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je na scenu pozvala jednu djevojčicu iz publike i rekla kako na festival dolazi još "otkako sam bila tvoje dobi" te je s njome napravila selfie.

Britanska pjevačica, poznata po velikoj tremi pred publikom, na kraju 90-minutnog nastupa rekla je: "Najprije se nisam željela popeti na pozornicu, a sada ne želim sići".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ushićenje kojim je dočekana u suprotnosti je s njezinim posljednjim nastupom na Glastonburyu 2007. kada je tek spremala svoj prvi album.

Devet godina poslije, Adele je najveća britanska pop zvijezda koja je samo posljednji album "25" prodala u 19 milijuna primjeraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo