ZAGREB ĆE IZGLEDA PRESKOČITI / AC/DC dolaze u Beograd

Image

U sklopu turneje kojom promoviraju bestseler "Black Ice" banda braće Young svirat će u glavnom srpskom gradu.

16.1.2009.
8:20
VOYO logo

Australski hard rock sastav AC/DC nastupit će krajem svibnja ili početkom lipnja u Beogradu,  potvrdila je produkcijska kuća Komuna tamošnjoj agenciji Beta.    

Prema riječima predstavnika Komune, konačni ugovor o gostovanju benda je potpisan, ali zasad još nije poznat točan datum. Kao najvjerojatnija lokacija spominje se stadion nogometnog kluba Partizan, i to na inicijativu menadžmenta grupe koji inzistira da svi koncerti turneje budu stadionski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenoj stranici benda još nije unesen podatak o koncertu u Beogradu, no informacija zvuči dosta vjerodostojno pošto nakon nastupa u Beču 24. svibnja, nezaustavljiva ekipa braće Malcolma i Angusa Younga ima "rupu" do 12. lipnja kada sviraju u Parizu.  

Našim susjedima AC/DC će predstaviti aktualni album "Black Ice" kojim su krajem prošle godine oborili doslovno sve rekorde. Da se legendarni Australci nalaze u rijetko uspješnoj fazi svoje karijere, potvrđuje i činjenica da su skoro svi koncerti ove turneje rasprodani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od zanimljivih vijesti vezanih uz bend, vrijedi spomenuti kako je po njihovom kreštavom frontmenu Brianu Johnsonu  nedavno nazvano krilo jedne dječje bolnice u Sjedinjenim Državama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo