A sebi?

7.3.2011.
13:03
VOYO logo

Najnovija istraživanja pokazuju da većina partnera što se troškova tiče nisu iskreni jedni prema drugima. Bolje je pitanje jesu li iskreni sami prema sebi?

Otkako nas se stisnula kriza, smanjile su nam se mogućnost svega što se donedavno činilo lako dostupno. Auto na kredit uvijek za klasu bolji i sa sve više dodatne opreme, novi namještaj, shopping subotom, putovanja. Sad nam se čini da nam novac curi na sve strane i da je uvijek netko kriv što ga nemamo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća je vjerojatnost da smo za besparicu krivi sami. Ali i za to postoji lijek. Jedno od najkvalitetnijih rješenja ponudila je kartična kuća Erste Card Club koja korisnicima Dinersa omogućuje da kroz uslugu http://www.diners.com.hr/DinersProFile/SaShow.aspx.htm vide gdje troše, koliko, kako često, na kojim prodajnim mjestima itd. Nakon prvog šoka i automatske želje da ovu karticu odmah prerežete, stanite, jer je ovo vjerojatno najbolji način da bolje upoznate sebe i svoje navike potrošnje stavite pod kontrolu.

Naime, usluga je vrlo detaljna i otkriva sve vaše kupnje Diners karticom do 24 mjeseca unatrag. Kroz 9 osnovnih kategorija i brojne potkategorije, a koje možete i sami kreirati, možete iz mjeseca u mjesec saznati sve o svojim kupnjama. Koliko primjerice trošite na hranu, odjeću, održavanje automobila. Pritom se nemojte iznenaditi iznosima. Ono što je dobro, osvijestit ćete svoje navike, postati savjesniji prilikom sljedeće kupnje i u kratko vrijeme konačno početi upravljati svojim novcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprobajte http://www.diners.com.hr/DinersProFile/SaShow.aspx.htm, a sve što vam je potrebno da biste imali svoj Diners Profile je Diners kartica. Standardnu Diners Club karticu možete zatražiti po akcijskim uvjetima do 31.3.2011. bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja. Više saznajte na http://www.diners.com.hr/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo