MAKSIMIRSKI SPEKTAKL / 63.000 duša na prvom koncertu U2

Image

Na maksimirskom je stadionu održan prvi koncert irske skupine U2, kojeg je pratilo 63.000 ljudi. Policija nije ni u jednom trenutku imala potrebu za interveniranjem.

9.8.2009.
21:48
VOYO logo

Slavna irska rock grupa "U2" održala je u nedjelju navečer na prepunom maksimirskom stadionu spektakularni dvosatni koncert pred oko 63.000 oduševljenih posjetitelja priredivši vrhunski vizualno-glazbeni doživljaj, koji je već mjesecima najavljivan kao spektakl desetljeća.

Bono Vox i ekipa nastupili su na rotirajućoj pozornici po kojoj je i cijela turneja dobila ime - "360 Tour", a osim pjesama s novog albuma, izveli su i dobar dio svojih najvećih hitova nastalih uglavnom tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao predgrupe nastupili su britanski indie bend The Hours i alternativni rockeri Snow Patrol.

Po podacima organizatora Lupa Promotiona, za oba maksimirska koncerta prodano je po 63.000 ulaznica, tako da će ukupan broj posjetitelja iz Hrvatske i regije premašiti 120.000, koliko je prvobitno najavljivano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi koncert osiguravalo je više od tisuću zaštitara, a policija prije i za vrijeme koncerta nije zabilježila nijedan izgred.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo