Play ponuda

VIDEO: / Zbog ovog su napali dinamovce u Varaždinu!

shimmer fallback

Trener i igrači Varaždina jako su nezadovoljni suđenjem Alena Gereka u susretu protiv Dinama.

9.8.2010.
12:11
Play ponuda

arti-201008070318006Iako su izvukli vrijedan bod protiv hrvatskog prvaka, Varaždinci su bili jako ljuti nakon utakmice. Glavni razlog tome je Alen Gerek, čovjek čijim su suđenjem domaći igrači i trener silno nezadovoljni. Pogotovo strateg Samir Toplak, koji je cijelu utakmicu skakao uz aut-liniju, psovao i gestikulirao rukama, a dosta toga je bilo upućeno na adresu glavnog suca i njegovih pomoćnika.

Toplak najviše zamjera Gereku situaciju iz prvog poluvremena, kada je, po njemu, bio čisti jedanaesterac Ibaneza na Dejanu Glavici. U drugom poluvremenu sudac nije svirao nekoliko prekršaja na samom rubu šesnaesterca (Glavina, Vugrinec), koji su Varaždincima mogli donijeti priliku da iz slobodnog udarca opasno ugroze vrata Filipa Lončarića.

arti-201008080028006"U Hrvatskoj ste najbolji jer kradu za vas, a u Europi ne možete ništa jer nemate takvu pomoć", dobacio je revoltirani Toplak dinamovcima nakon utakmice, a čak se uspio 'zakačiti' i s Leandrom Cufreom na putu prema svlačionici, no sve je ostalo na verbalnim prepucavanjima.

Pogledajte sporne situacije s varaždinske utakmice i procijenite jesu li napadi domaćina na Dinamo opravdani:

Play ponuda
Play ponuda