Šefovi protokola u suradnji s kuharima i somelierima iz
predsjedničkih dvora su za visoke uzvanike pripremili
predsjednički meni.
Slobodna Dalmacija javlja što je posluženo u palači
Dverce.
Predjelo:
- Dalmatinski pršut s bračkim maslinama, mladi paški sir preliven dalmatinskim djevičanskim maslinovim uljem
- Rolice premium šunke s pjenom od visokokvalitetnog hrvatskog sira
Glavno jelo:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Odležani steak od junetine u dimu od divljeg kestena s pečenim krumpirom i rajčicom u ružmarinu.
- Raskošni buket domaćih lisnatih salata
Desert:
- Domaće slatke štrukle punjene s bobičastim voćem prelivene umakom od vanilije i cimeta
Pića:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Aperitivi: Domaće rakije, žestice i pića po želji
- Pjenušac Tomac Diplomat
- Vina: Malvazija Kozlović, Tomić Caplar, Merlot Belje, Graševina Adžić
- Uz desert se služio prošek Hektorović
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa