Pipi Duga Čarapa u kazalištu Trešnja

Ako ste očistili snijeg oko svojih automobila i počeli ste planirati vikend aktivnosti, evo jedne dobre ideje. Pogledajte predstavu o neobičnoj, snažnoj i jednoj sasvim posebnoj djevojčici.

15.2.2012.
8:24

Na rubu gradića ležao stari, zapušteni vrt, a u vrtu bila oronula kuća u kojoj je stanovala Pipi Duga Čarapa. Bilo joj je devet godina i živjela je posve sama. Nije imala ni mame ni tate, a to je bilo doista zgodno, jer tako nije bilo nikoga tko bi je tjerao u krevet upravo onda kad bi joj bilo najljepše.

Pipi je odista bila neobično dijete. A najneobičnije u nje bila je njena silna snaga. Da, da, bila je tako strahovito jaka da na cijelom svijetu nema tog policajca koji bi joj snagom mogao biti ravan. Mogla je podići čitava konja samo ako bi htjela.

Koliko je Pipi doista snažna uvjerite se na subotnjoj izvedbi u Trešnji! Ulaznice rezervirajte na 01/ 3638 556, a najznatiželjniji mogu škicnuti trailer na Trešnjinim FB stranicama.

Rezija: Renata Carola Gatica

Preporučena dob: 5+

Igraju: Tena Jeić Gajski, Maja Kovač, Krunoslav Klabučar, Aleksandra Numov, Radovan Ruždjak, Dragana Marković Roić, Ivana Bakarić, Jerko Marčić, Hrvoje Barišić, Đuro Roguna, Božidar Koščak, Vanda Vujanić Šušnjar

Dobitnici: Dario Bobinac Kristina Sabljak Jasmina Kenda

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali