UŽAS U BAVARSKOJ / Žena vozila bicikl, a onda su joj se obratila trojica muškaraca. Napali je nožem i ozlijedili...

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Najprije su joj se obratili, a potom je izbila svađa

15.6.2024.
9:05
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

U četvrtak poslijepodne, između Veithöchsheima i Günterslebena u Bavarsku, trojica muškaraca su nožem napala i ranila 18-godišnju djevojku koja se pored njih provezla na biciklu.

"Tinejdžerica je vozila bicikl u četvrtak između 17 i 18 sati kada je srela trojicu mladića na makadamskoj cesti u blizini Gadheima. Najprije su joj se obratili, a potom je izbila svađa. Odjednom je jedan od muškaraca izvukao nož i nasrnuo na djevojku. Ozlijedio joj je trbuh. Potom su sva trojica pobjegla", priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Fenix Magazin, djevojka je odgurala bicikl do prijateljeve kuće u Günterslebenu, a potom ju je prijatelj odvezao u bolnicu. Na svu sreću utvrđene su joj lakše tjelesne ozljede.

Policija sad traži svjedoke. Prema opisu žrtve, jedan od napadača ima oko 25 godina, vitak je i visok oko 175 cm. Ima tamnosmeđu kosu i bradu, a na sebi je imao tamnu majicu i tamne traperice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Napadač skočio iz publike i ranio troje građana: Srećom nije prava situacija, već vježba riječke policije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo