Zabranjena ljubav: Gađali su nas kamenjem i prijetili ubojstvom

shimmer fallback

Priča mladog zaljubljenog para iz Podgorice koji se zbog zabranjene ljubavi bacio u nabujalu rijeku, držeći se za ruke, dobila je epilog.

15.5.2013.
10:32
Play logo

Nakon što su Anelu Koljenović (18) i Zekriju Kabaši (20) iz nabujale rijeke Cijevne spasili policajci, zaljubljeni se par oporavio i odlučio na zajednički život.

Mladić je umalo izgubio život jer je upao u vir. Krajnjim naporom uspio se uhvatiti za grane uz obalu i pričekati policiju. Djevojku je spasila stijena za koju se uhvatila nakon skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Policajci su prvo prišli meni, ali ja sam rekla neka prvo spase njega jer se počeo daviti. Imali smo mnogo sreće. Majka, susjed i brat bili su na obali i desetak minuta nisu zvali policiju. Pozvali su je tek kad su posumnjali da ja više ne mogu izdržati u vodi, a on se cijelo to vrijeme borio s valovima Cijevne'', rekla je zaljubljena djevojka za Blic.

'Bacali su kamenje na nas, tada smo odlučili skočiti'

Ovaj je mladi par već tri godine u vezi, no obitelj je za nju saznala prije više od godinu dana. Tada su započele i njihove muke jer su Aneli majka i brat zabranjivali da se viđa sa Zekrijom. Razlog – on je katolik, a ona muslimanka.

Unatoč njihovom neslaganju, ljubav ove djevojke i mladića bila je jača. "Toga dana šetali smo prema Cijevni kada su nas vidjeli moja majka i susjed. Trčali su prema nama, a pridružio im se i moj brat. Bacali su kamenje na nas, a mi smo na samoj obali odlučili skočiti u hladnu rijeku", rekla je Anela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je odlučila da se više neće vratiti svojoj obitelji, nego nastaviti život u kući svoje velike ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Još smo pod stresom, a kad se sve ovo smiri, vjenčat ćemo se'', najavila je njihove planove Anela.

Zbog zabranjene ljubavi prijetili im i smrću

Priznali su i da ih je susjed s kojima je bila njena majka u tom trenutku stalno pratio, prijetio im te obavještavao majku o njihovim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kao da je agent, kao da ga je moja majka unajmila da nas prati'', napominje djevojka.

Play logo

Nekoliko puta njena je majka došla ispred njegove kuće te prijetila Zekrijinom ocu da će mu ubiti sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Netko bi trebao odgovarati zbog svih tih napada'', misli zaljubljeni mladić dodajući da je susjed koji ih je pratio nakon incidenta čak došao u bolnicu i vrijeđao ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo