Play ponuda

VIDEO: / Žena koja je na internetu napadala roditelje Madeleine McCann pronađena mrtva

shimmer fallback

Osoba koja je javno prokazana kao jedna od internetskih napadača na roditelje nestale Madeleine McCann pronađena je mrtva u hotelskoj sobi.

6.10.2014.
11:40
Play ponuda

Brenda Leyland, 63-godišnja žena iz malog mjesta u Velikoj Britaniji pronađena je mrtva u hotelskoj sobi nakon što je u medijima razotkrivena kao jedna od osoba koje su na intrenetu pisale poruke mržnje usmjerene protiv roditelja nestale Madeleine McCann.

Rastavljena vjernica identificirana je kao jedan od "trolova" na televiziji Sky News u četvrtak. Budući da je bila uvjerena kako su McCannovi odgovorni za nestanak svoje kćeri, ona je na svom Twitter profilu pisala kako obitelj McCann zaslužuje da vječno pati.

Šok u malom mjestu

Njeni susjedi kažu kako je bila povučena osoba te je nakon rastave zadržala suprugovo prezime. Burton Overy nije daleko od doma McCannovih u Rothleyu. Za njihovo malo mjesto šokantno je što je uopće uključena u aferu, a njena smrt ih je dodatno potresla".

Dan nakon što je objavljen razgovor s njom te je javno razotkrivena kao jedna od osoba koja širi mržnju prema McCannovima, Brenda Leyland je nestala iz svoga doma, a tijelo je pronađeno u hotelu u obližnjem gradu Enderbyju. Policija smrt ne smatra sumnjivom.

//www.youtube.com/embed/WJRvsu8AVyM

Play ponuda
Play ponuda