OGLAS

'IZGLEDA KAO ČOVJEK' / VIDEO Trenirka, loša frizura i partija stolnog tenisa: Isplivale nikad viđene snimke Putina. Čak se i nasmijao

Image
Foto: YLE.fi / Screenshot

Na snimkama koje su nastale u nekadašnjoj vili Thomesto, Putina se može vidjeti u opuštenom izdanju kako nosi bijelu potkošulju, plavu šuškavu trenirku, a kosa mu izgleda pomalo zapušteno i duža je nego inače. Kamere su zabilježile kako se tijekom partije stolnog tenisa čak nasmijao

25.9.2023.
13:22
YLE.fi / Screenshot
VOYO logo

Finska televizija objavila je nikad viđene snimke aktualnog ruskog predsjednika Vladimira Putina iz 1990. godine prije nego što je u svojim rukama imao moć kojom danas sije strah diljem svijeta.

Snimke na kojima igra stolni tenis, peca i igra pikado navodno nastale na Praznik rada tijekom posjeta Finskoj kada je Putin imao oko 40 godina. Vrijeme je to kada je kao činovnik KGB-a postao savjetnik tadašnjeg gradonačelnika Sankt Peterburga, Anatolija Sobchaka, a kadrovi ga prikazuju u sasvim neformalnim izdanjima koje ne mogu biti više suprotne hladnom diktatorskom imidžu kojeg danas njeguje u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimkama koje su nastale u nekadašnjoj vili Thomesto, Putina se može vidjeti u opuštenom izdanju kako nosi bijelu potkošulju, plavu šuškavu trenirku, a kosa mu izgleda pomalo zapušteno i duža je nego inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ga mnogi pamte kao poprilično rezerviranog, snimke pokazuju kako u nekim trenucima izgubi samokontrolu, a tijekom partije stolnog tenisa se čak nasmijao. Kamere su više puta uhvatile i kako se češe po vratu.

"Najviše iznenađuje to što se smije. Izgleda kao čovjek, a ne kao zao duh koji je postao", istaknuo je stručnjak za Rusiju i bivši moskovski dopisnik britanskog Guardiana, Luke Harding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljeni su kadrovi iz dvije partije ping ponga gdje je Putin prvo igrao u paru sa Sobchakom, a s druge strane mreže su se našli Sobchakovi zaštitari.

Partije stolnog tenisa su se u jednom trenutku očito zahuktale pa je Putin skinuo gornji dio trenirke te nastavio igrati samo u potkošulji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO LI ĆE BITI? /

Vladimir Putin po prvi put ide u inozemstvo otkako je raspisan nalog za njegovo uhićenje

Image
ŠTO LI ĆE BITI? /

Vladimir Putin po prvi put ide u inozemstvo otkako je raspisan nalog za njegovo uhićenje

Nakon što je odigrao partiju stolnog tenisa u trenirci i sasvim neformalnoj odjeći, ekskluzivne snimke pokazuju Putina za stolom tijekom obilne večere kako jede, dok se ostali oko njega također goste i pričaju.

"Ovo je Putin prije nego što je bio bogat, u lošem šuškavcu, s lošom frizurom i prslukom, koji radi svakodnevne stvari", dodao je Harding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljene su i snimke s pecanja na kojima se Putin vidi u čamcu s još dvojicom muškaraca.

Ruski je predsjednik poznat po tome što brine o svojoj privatnosti i u javnost objavljuje samo one snimke koje jačaju njegov autoritet. Ono što je posebno zanimljivo kod ovih arhivskih snimaka je činjenica da Putin nije mogao kontrolirati što se snima ni kako je na njima prikazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Putine, jesi to ti? Ne skida osmijeh s lica pa se zbog bizarne nsimke svi pitaju je li to njegov dvojnik

Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo