'NEMOJTE PUCATI U MOG DJEDA' / VIDEO Pljačkaši se obukli u dostavljače pa dječaku (11) uperili pištolj. Ono što ih je zamolio ostavit će vas bez teksta

Image
Foto: Amo Verma/Facebook/Screenshot

Pljačkaši su nasilno ušli u kuću nakon što se jedan od njih pretvarao da je dostavljač, rekao je dječakov ujak, a raciju je snimila nadzorna kamera u obiteljskom domu. 'Pet ili šest mladića ušlo je u kuću i počelo terorizirati moje roditelje, a imali su pištolj uperen u glavu mog nećaka'

23.9.2023.
13:44
Amo Verma/Facebook/Screenshot
VOYO logo

Nasilna grupa pljačkaša u srijedu oko 12:30 sati usred bijela dana upala je u obiteljsku kuću u Walsallu na Athlone Roadu u Park Hallu, prijeteći dječaku te njegovoj baki i djedu u dobi od 70 godina. Jedanaestogodišnji dječak molio je pljačkaše: "Molim vas, nemojte pucati u mog djeda."

Dječakov ujak (36), koji je rekao da su njega također držali na nišanu kad je kasnije došao u kuću, ispričao je za The Independent o dirljivoj molbi svog nećaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo su prijetili mom tati govoreći: 'Ustrijelit ćemo tvog unuka'. On je rekao: 'Nemoj!’ Pa su rekli: 'Onda ćemo te upucati.' A dječak je rekao: 'Molim te, nemoj pucati u mog djeda'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Amo Verma/Facebook/Screenshot

Pljačkaši su nasilno ušli u kuću nakon što se jedan od njih pretvarao da je dostavljač, rekao je 36-godišnjak, a sve je snimila nadzorna kamera u obiteljskom domu. "Sljedeće što znamo, pet ili šest mladića je ušlo u kuću i počelo terorizirati moje roditelje, a imali su pištolj uperen u glavu mog nećaka", rekao je, dodavši da je dječak došao kući iz škole jer se nije osjećao dobro.

"Rekli su da žele sav novac, zlato i nakit u kući ili će mom nećaku prosuti mozak. Rekli su mojim roditeljima da će djetetu ispaliti metak u glavu." Kada je ujak, koji živi u blizini, stigao u kuću posjetiti roditelje, rekao je da su muškarci izašli iz kuće i opkolili ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Amo Verma/Facebook/Screenshot

"Uperili su mi pištolj u prsa, pa u leđa i rekli: 'Ako želiš vidjeti svoje roditelje žive, tiho uđi unutra."

Pljačkaši su pobjegli s nakitom, uključujući Rolex sat i dijamantni prsten, gotovinom i dva automobilska ključa. Međutim, nisu uspjeli pokrenuti vozila jer je za oba bila potrebna šifra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Amo Verma/Facebook/Screenshot

Ujak je rekao da je uvjeren da će prijestupnici biti uhvaćeni, a obitelj je ponudila nagradu oko 5700 eura svakome tko iznese informaciju koja bi dovela do njihovog hvatanja. Dodao je da je obitelj od zajednice dobila ogromnu podršku koja im je izvor snage.

POGLEDAJTE VIDEO: Donosimo nove fotografije pljačkaša zlatarnice! Vlasnik za RTL Danas: 'Prije par dana je bio ovdje, raspitivao se...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo