u parku kod bijele kuće / VIDEO Četiri osobe teško ozlijeđene nakon udara groma kod Bijele kuće. Bore se za život

Image
Foto: Twitter

Snažno nevrijeme s grmljavinom zahvatilo je američku prijestolnicu kasnije tijekom dana

5.8.2022.
11:47
Twitter
VOYO logo

Četiri osobe su u kritičnom stanju nakon udara groma na Trgu Lafayette u blizini Bijele kuće, objavio je dužnosnik vatrogasnog odjela Washingtona, javlja Washington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva muškarca i dvije žene bore se za život, kazao je Vito Maggiolo, glasnogovornik vatrogasnog odjela Washington D.C.-ja.

Trg Lafayette, javni park od sedam hektara koji se nalazi sjeverno od Bijele kuće, često je prepun posjetitelja, posebno u ljetnim mjesecima. Munja je pogodila četvero ljudi u blizini stabla, koje stoji nekoliko metara od ograde što okružuje predsjedničku rezidenciju i urede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije odmah jasno zašto su žrtve bile u parku u vrijeme udara, rekao je Maggiolo. Vatrogasci su rekli da će policija Parka istražiti incident.

Temperatura u Washingtonu iznosila je više od 32.2 Celzijeva stupnja u četvrtak. Snažno nevrijeme s grmljavinom zahvatilo je američku prijestolnicu kasnije tijekom dana. Pripadnici američke tajne službe i policije, koji su redovito prisutni na trgu, odmah su priskočili u pomoć žrtvama, rekao je Maggiolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo