Trogodišnji dječak pronađen smrznut u Torontu

shimmer fallback
21.2.2015.
7:53
Play logo

Po snimkama nadzorne kamere na ulazu u zgradu u kojoj živi njegova baka, Elijah Marsh je u četvrtak oko 4.20 sati po mjesnom vremenu izašao van u pelenama, majici i cipelicama dok je vani bilo -20.

Kada je obitelj tri sata kasnije primijetila njegov nestanak pokrenuta je potraga u kojoj su sudjelovali redarstvenici i dragovoljci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijete je pronađeno skvrčeno u snijegu između dviju zgrada bez znakova života, samo nekoliko stotina metara od zgrade iz koje je izašlo, priopćila je torontska policija.

'Mislim da svaki stanovnik Toronta plače zbog ovog gubitka', ražalostio se načelnik policije Bill Blair, odmah nakon objave vijesti o smrti.

Nekoliko sati nakon te nesreće još jedno trogodišnje dijete pronađeno je u petak ujutro kako samo i golo hoda ulicom najveće kanadske metropole gdje je bilo još hladnije nego prethodnog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Jedan prolaznik, još pod dojmom smrti malenog Elijaha, odmah je 'ponio dijete i sklonio ga na toplo', rekao je glasnogovornik policije Victor Kwong.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolaznik je prepoznao dijete i poveo ga kući, ali ondje nije bilo nikoga. Majku su na kraju pronašli i policija je treba saslušati. Dijete je prevezeno u bolnicu i dobro je.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo