TV VODITELJICA U RIJU SE ZARAZILA RIJETKOM BOLESTI: / 'Pozlilo joj je na otvaranju, a sad je u komi i bori se za život'

Image
Foto: Twitter

Televizijska voditeljica Charlie Webster bori se za život u brazilskoj bolnici nakon što se zarazila rijetkom vrstom malarije putujući na Olimpijske igre, piše Daily Mail.

18.8.2016.
9:44
Twitter
Play logo

Charlie se trenutno nalazi u induciranoj komi i na aparatima za održavanje života u bolnici u Rio de Janeiru. Ovoj 33-godišnjoj bivšoj voditeljici vijesti na Sky Sportu pozlilo je tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, no to je pripisano dehidraciji. Prije desetak dana na Twitteru je objavila fotografiju iz bolnice, a nakon toga njezino se stanje pogoršalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnica bitanskog olimpijskog tima Megan Carter potvrdila je da se voditeljica bori za život i da je uz nju u bolnici njezina majka.

"Charlie ima rijedak oblik malarije i hospitalizirana je u Rio de Janeiru. Ima najbolju moguću njegu i o njoj brine liječnički tim iz Brazila, SAD-a i Velike Britanije", rekla je Carter.

Charlie Webster je na Igrama u Riju bila dio britanske reprezentacije i kao službena prezenterica radila je za više televizijskih kuća. U Rio je došla 4. kolovoza i sljedeće večeri bila je na Maracani na otvaranju OI. Budući da se osjećala loše i povraćala, odvezena je u bolnicu, a u tweetu je sljedećeg dana napisala: "Težak dan, ozbiljna dehidracija i infekcija..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Webster je, inače, bila i dio tima koji je šest tjedana putovao biciklima od Velike Britanije do Rija, kako bi sakupio novac za humanitarnu organizaciju koja se bori protiv raka. Putovanje su započeli u Londonu i nastavili preko Francuske, Španjolske i Portugala. Zatim su letjeli do sjevernog Brazila i biciklima se spustili do Rija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezini prijatelji kažu da je Charlie provjerila rizičnost putovanja, no obzirom na predviđenu rutu nije bilo nužno cijepiti se protiv malarije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo