Play ponuda

SVEKRVA UBIJENE SRPSKE PJEVAČICE ZAPRIJETILA: / 'Samo se igrajte, ako ja progovorim, naje*** ste!'

Image
Foto: Facebook/Jelena Marjanović

Pjevačicu iz Srbije Jelenu Marjanović Krsmanović ubio je kamiondžija iz inozemstva, koji je na dan njezina ubojstva prolazio kroz zemlju.

26.3.2017.
11:51
Facebook/Jelena Marjanović
Play ponuda

Nove dokaze policije u istrazi o ubojstvu srpske pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović potkrijepili su i iskazi svjedoka koji su nedavno pozvani na saslušanje, a svjedok blizak Jeleninoj obitelji otkrio je zanimljiv detalj zbog kojeg bi na ponovno saslušanje mogla biti pozvana svekrva ubijene Jelene, Zorica Marjanović, piše Kurir.

Image
SRPSKU PJEVAČICU UBIO SERIJSKI UBOJICA: /

'Policija na temelju tragova DNK na Jeleninim tangama razotkrila krvnika'

Image
SRPSKU PJEVAČICU UBIO SERIJSKI UBOJICA: /

'Policija na temelju tragova DNK na Jeleninim tangama razotkrila krvnika'

"Svjedok koji o ubojstvu ne zna ništa i nije mogao pomoći s informacijama o zločinu ostavio je istražitelje zatečene budući da se poslije završnog saslušanja prisjetio da je nedavno čuo kako se Zorica Marjanović svađa s nekime i u žaru rasprave viče: "Samo se ti igraj, ako ja progovorim, netko će u zatvor, naje*** ste." On je tada rekao da ne zna s kime se svađala, ali da zna da su odnosi u kući u Borči potpuno poremećeni poslije smrti Jelene", otkrio je izvor za Kurir.

Također je dodao da svjedok nije mogao potvrditi s kim se ona svađala, ali vjeruje da je raspravu vodila s nekim od ukućana.

"Tijekom policijske istrage na poligrafsko testiranje išli su gotovo svi ukućani. Naravno, ovoj metodi testiranja nije podvrgnuta mala Jana, dok je svekrva pokojne, Zorica, odbila poligraf, na što po zakonu ima pravo", rekao je izvor i dodao da istražitelji ne vjeruju da je Zorica umješana u nestanak pjevačice, njezino ubojstvo ili prikrivanje tragova zločina, ali sumnjaju da zna puno više od onoga što je rekla.

Ova istraga o ubojstvu poznate pjevačice postaja sve više zabrinjavajuća budući da su mještani sada zatekli prizor od kojih im se sledila krv u žilama. Naime, na mjestu gdje je prošle godine pronađena ubijena pjevačica osvanula je drvena palica slična glogovom kolcu pa se mještani boje da se ubojica vratio na mjesto zločina i ostavio svoje oružje.

Play ponuda
Play ponuda