INCEST I UBOJSTVA / Susjedi horor obitelji iz Poljske u čijoj su kući pronađene 3 mrtve bebe: 'Čulo se vrištanje. Prijavljeno je policiji'

Image
Foto: Profimedia

Za vezu Pjotra i Pauline saznalo se tek kada su kolege djevojke otkrili da je trudna. Naime, Paulinini kolege iz slastičarnice u susjednom selu rekli su da je počela nositi široku odjeću kojom je pokušavala sakriti trbuh. A nakon što su se vratili s odmora, šokirani radnici primijetili su da je mršavija, slabija, stalno umorna i bila je prisiljena sjediti

19.9.2023.
11:01
Profimedia
VOYO logo

Pjotr Gierasik (54), i Paulina Gierasik (20), suočavaju se s doživotnom zatvorskom kaznom zbog ubojstva i incesta nakon što su ostaci beba otkriveni u plitkim grobovima i zamotani u plastične vreće na imanju u selu Czerniki, u sjevernoj Poljskoj . Za oca i kćer - za koje se vjeruje da su bili u vezi četiri godine. Tužitelj sumnjaju da je drugu kćer Pjotr silovao te s njom dobio također jedno dijete, koje je ubio nakon rođenja.

Za vezu Pjotra i Pauline saznalo se tek kada su kolege djevojke otkrili da je trudna. Naime, Paulinini kolege iz slastičarnice u susjednom selu rekli su da je počela nositi široku odjeću kojom je pokušavala sakriti trbuh. A nakon što su se vratili s odmora, šokirani radnici vidjeli su da se potpuno transformirao unatoč tome što ga nije bilo samo tjedan dana - jer je bila mršavija, slabija, stalno umorna i bila je prisiljena sjediti, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jedan kolega - za kojeg poljski list Fakt kaže da je bio vidno potresen - tvrdi da je zbog njih par otkriven. "Svi smo bili šokirani", rekao je. Ispričali su i da su otac i kći "živjeli kao par" i "hodali ruku pod ruku". A šokantno svjedočanstvo sada govori kako joj je otac "brijao glavu kako je drugi dječaci ne bi gledali" te da ga je gledala "kao da je Bog".

Image
KUĆA STRAVE /

Horor u Poljskoj: U plastičnim vrećicama pronađene mrtve bebe. Otac i starija kći optuženi za incest, mlađa silovana

Image
KUĆA STRAVE /

Horor u Poljskoj: U plastičnim vrećicama pronađene mrtve bebe. Otac i starija kći optuženi za incest, mlađa silovana

Do mračnih otkrića došlo je nakon što je policija dobila dojavu socijalne službe. Jedan od Paulininih radnih kolega navodno je alarmirao socijalnu službu nakon što je vidio "uznemirujuću" SMS poruku koju je 20-godišnjakinja poslala svom ocu. Policija je pronašla tri tijela bebe u podrumu kuće, svako u različitom stanju raspadanja. Tlo je bilo prekriveno zemljom i nije bilo čvrstog poda na mjestu gdje su spaljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjotr se navodno u selo doselio prije 15 godina, a nakon smrti supruge ostao je odgajati svoju djecu. "Ima ih puno, deset-dvanaest, najstariji su već otišli", svjedoče susjedi pa dodaju da je ostavljao dobar dojam. "Nije bilo traga da je pio. Vodio je djecu u šetnju ili u šumu u branje gljiva. Samo obični ljudi. Tko bi rekao da takve gadosti postoje u njihovom domu." No drugi mještani ispričali su za Fakt da, iako je "djelovao mirno", "imao je vraga pod kožom".

Image
Foto: Profimedia

Mještani su rekli da su "uvijek sumnjali da nešto nije u redu" s obitelji. Jedna susjeda je rekla: "Često smo ga čuli kako viče na djecu. Njegovo verbalno zlostavljanje bilo je šokantno. Ponekad bismo čuli neku od djevojaka kako vrišti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije desetak godina policiji je rečeno da je spavao s jednom od svojih kćeri. Ali nakon što su istražili, nisu mogli pronaći nikakve konkretne dokaze. Starija kći, za koju smo sumnjali da je spavao s njom, bila je toliko uplašena da je odbila bilo što reći. On ima takvu osobnost da su ga se svi u ovom selu bojali. Zato se ovaj slučaj tako dugo nije pojavljivao'.

Susjed starije kćeri rekao je za Super Express: "Ona sada živi u našem selu. Ima pristojnog muža. Koliko se sjećam, svi su govorili da je pobjegla od tog oca. Da sam joj muž, ubio bih to čudovište. Da je netko tako povrijedio moju ženu, i ja bih njega ubio", poručio je susjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelji čekaju obdukciju kako bi utvrdili kako su tri bebe umrle. U međuvremenu, policija nastavlja pretraživati ​​imanje kako bi vidjela ima li još tijela skrivenih u kući. I otac i kći trenutno su u pritvoru dok je istraga u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO: VIDEO Prijatelji se okupili na parkiralištu, a onda se dogodio scenarij iz horora. Sve je nestalo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo