STANARI / "LEPE BRENE" U ŠOKU Susjed u stanu držao divlju zvijer

shimmer fallback

U današnje vrijeme neobični kućni ljubimci nisu rijetka pojava. Ipak, čovjek iz Kragujevca u Srbiji koji je u stanu držao vuka vjerojatno je otišao pre daleko.

25.3.2015.
16:04
Play logo

Susjedi čovjeka koji je u stanu držao divljeg vuka nisu pojma imali da se ta opasna životinja nalazi u neposrednoj blizini njihove djece.

Naime, policajci su u suradnji s veterinarskom inspekcijom i inspekcijom za zaštitu životinja oduzeli su vučicu Kragujevčanu koji je nesretnu životinju čuvao na osmom katu stambene zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučica seli u zoološki vrt

Da je vuk u stanu, nadležni organi saznali su nakon pritužbi stanara zgrade koji nisu mogli izdržati nepodnošljivi smrad koji se širio iz jednog stana.

Da je divlja životinja bila u stambenoj zgradi koju stanari zovu "Lepa Brena", nisu znali ni prvi susjedi. "Prvi put od vas čujem da je unutra bio vuk. Sa susjedom smo imali problema, ali zbog pasa koje je držao u stanu, a kojih je u jednom trenutku bilo čak trideset" – rekao je jedan od susjeda.

Inače, vučica je navodno bila pripitomljena što je vjerojatno razlog zbog kojeg stanari nikada nisu čuli zavijanje, a biti će smještena u beogradski zoološki vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo