SRPSKI MEDIJI OZBILJNO TVRDE: / Žena uhvatila muža u seksu s kokošima, njemu oprostila, njih najurila

Image
Foto: Alo

Navodni slučaj nije prijavila ni policiji jer je u braku s tim muškarcem već više od 20 godina, a s njim ima i već odraslu djecu

4.7.2018.
18:37
Alo
Play logo

Srpski mediji pišu o bizarnom slučaju iz Kikinde, gdje je žena navodno uhvatila svog muža kako seksualno opći s kokošima iz njihovog dvorišta. Vidjevši to, žena je bila potpuno izbezumljena, no nije otjerala muža kako bi se očekivalo, već je iz dvorišta otjerala sve kokoši.

'Već dugo ju maltretira fizički i psihički'

Srpski Alo najprije je pisao da slučaj nije prijavila ni policiji jer je u braku s tim muškarcem već više od 20 godina, a s njim ima i već odraslu djecu. Sugovornici su za Alo rekli da ovo nije bio jedini razlog da napusti muža, no to nije učinila ni sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je maltretira i psihički i fizički već duže. To je agonija od braka u kojem jadnica trpi svašta, a sada i ovo bolesno seksualno ponašanje. Ovo devijantno seksualno ponašanje nitko ni u snovima ne bi mogao zamisliti. Na poslu i javnom životu je pristojan. Nitko ne bi posumnjao da se radi o takvom izopačenom umu. Fin je i obziran, redovno odlazi na posao. To je tako, nečije vrline su javne, a poroci tajni", rekao je anonimni sugovornik za Alo.

Predomislila se i kaže da ona nije ta

Play logo

Seksualno zlostavljanje životinja je u Srbiji prekršajno i kazneno kažnjivo, a za to je djelo predviđena novčana kazna ili do godinu dana zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alo piše da je ova žena iz Kikinde najprije pristala razgovarati s njihovim novinarima, a zatim je to odbila i rekla da ona nije ta žena o kojoj se piše. Kada je novinarka došla na vrata da razgovara s njom, žena joj je rekla da se nisu čule telefonom i da ona nije ta koju traži. Tvrdila je da ne zna o čemu je uopće riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo