OSUĐEN ZBOG SILOVANJA TINEJDŽERICE / Seksualnom predatoru u zatvoru uklonili testise

shimmer fallback

Sud je mogao čuti kako je 'čudovišni' Paul Catterall (24) uklonio spolne organe nakon što je osuđen za napad na 18-godišnju djevojku.

20.4.2015.
11:30
Play logo

Serijskom pervertitu osuđenom zbog seksualnog napada pod utjecajem droge na tinejdžericu, uklonjeni su testisi dok je bio u pritvoru, rečeno je na sudu.

'Čudovište' Paul Catterall u dobi od 24 godine, bio je osuđen na sedam godina i osam mjeseci zatvora nakon što je priznao seksualno zlostavljanje 18-godišnjakinje u jednoj uskoj uličici u srpnju prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom izdržavanja svoje kazne, medicinsko izvješće otkrilo je da su Catterallu liječnici dijagnosticirali rak testisa te su ih bili prisiljeni amputirati.

On je na sudu priznao krivnju, ali je prvo tvrdio da se prije napada obostrano ljubio s djevojkom. Ipak, to se pokazalo kao neistina jer je djevojka pobjegla od njega "gola i vrišteći".

Također je otkriveno da je Catterall već ranije bio osuđivan zbog seksualnog zlostavljanja i to 2009. godine kada je pristisnuo ženu na autobusnoj stanici i stavio joj svoju ruku pod suknju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelj Iain Simpkin ispričao je kako se dana 31. srpnja prošle godine oko 4 sata ujutro Catterall približio svojoj žrtvi pokraj boltonskog noćnog kluba "En Vogue".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su ušli u jednu uličicu, Catterall se nagnuo poljubiti djevojku, ali ga je ona odbila i udaljila se.

Catterall, koji je te noći uzeo kokain te je konzumirao i alkohol, povukao ju je natrag za kosu. Kad je pala na zamlju on ju je pristisnuo na zemlju, skinuo odjeću i seksualno je zlostavljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona se u jednom trenutku otela i pobjegla od njega gola i vrišteći. Tužitelj Simpkin rekao je da žrtva nema više niti jednog prijatelja, jer ona ne izlazi više van, a nakon napada prestala je jesti i piti, što je rezultiralo boravkom u bolnici.

Play logo

"Ova osoba je u potpunosti uništila moj život. Osjećam se kao zatvorenik u vlastitom domu", navodi se, između ostalog, u izjavi žrtve koju je pročitao tužitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudovište iz Boltona sada služi svoju dugotrajnu kaznu zatvora bez svojih reproduktivnih organa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo