SAM SI JE ISKOPAO RUPU: / Nakon afere 'kauč' kod Erdogana, predsjednik Europskog vijeća kaže - 'noćima ne spavam'

Usrula Von der Leyen u utorak je na sastanku u Ankari sjela je na kauč, ostavši udaljena od muških kolega. Charles Michel izjavio je da pati od besanih noći zbog tog incidenta

10.4.2021.
13:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Turski predsjednik Tayyip Erdogan primio je u utorak u Ankari predsjednicu Europske komisije Ursulu von der Leyen i predsjednika Europskog vijeća Charlesa Michela. Na snimci s početka toga sastanka vidi se da je Michelu namijenjen stolac odmah do Erdogana, dok je von der Leyen morala sjesti na obližnji kauč sa strane.

Charles Michel, predsjednik Europskog vijeća, pati od besanih noći zbog incidenta u vezi rasporeda sjedenja na sastanku održanom u Ankari ovog tjedna, prenose njemačke novine Handelsblatt.

Ursula Von der Leyen, prva ženska predsjednica Europske komisije, na sastanku je ostala iznenađena i u nevjerici je podigla ruku kad je shvatila da je Michel zauzeo jedinu slobodnu stolicu pored turskog predsjednika Tayyipa Erdogana.

U video snimci se može vidjeti kako je predsjednica na kraju sjela na kauč, ostavši tako udaljena od muških kolega. "Od tada ne spavam dobro, te scene mi se neprestano vrte po glavi", izjavio je Michel dodajući da bi popravio situaciju kad bi mogao vratiti vrijeme.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali