OGLAS

JEDNA OSOBA POGINULA / Rusija ispalila šest projektira na tri grada: Jedna osoba poginula, 10 ozlijeđenih, uključujući četvero djece

Image
Foto: Profimedia

Invazijske ruske snage zauzele su veći dio Donjecka i Rusija je rekla da namjerava preuzeti cijelu regiju.Ukrajinska vojska priopćila je ranije u četvrtak da je njezina protuzračna obrana oborila 14 od 20 dronova u ruskom noćnom napadu

30.11.2023.
13:22
Profimedia
VOYO logo

 Jedna je osoba poginula, 10 je ranjeno, a čini se da su četiri zarobljene pod ruševinama nakon noćnih ruskih raketnih napada u istočnoj ukrajinskoj regiji Donjecku, rekli su u četvrtak ukrajinski ministar unutarnjih poslova Ihor Klimenko i regionalni dužnosnici.

Rusija je ispalila šest projektila na tri grada u regiji koju su većim dijelom okupirale ruske snage, rekao je Klimenko u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokrovsk, Novohrodivka i Mirnohrad našli su se pod vatrom. U granatiranju je ozlijeđeno 10 ljudi, uključujući četvero djece. Za još petero ljudi se traga pod ruševinama", rekao je ministar.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kasnije su vlasti u Donjecku priopćile da su spasioci pronašli jedno tijelo, dok su četiri osobe, uključujući jedno dijete, još uvijek pod ruševinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
gorio i dječji vrtić /

Rusija tijekom noći pokrenula najveći napad dronovima na Ukrajinu: 'Glavni cilj im je Kijev'

Klimenko je rekao da je među ranjenima obitelj s dvoje djece. Ranjena su i dva 13-godišnjaka, rekao je, a oštećena je stambena zgrada, devet privatnih kuća, policijska postaja, automobili i garaže.

Klimenko je rekao da je policijski bolničar pomogao čovjeku s ozlijeđenom bebom da se izvuče ispod ruševina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Reuters nije mogao neovisno provjeriti detalje.

Invazijske ruske snage zauzele su veći dio Donjecka i Rusija je rekla da namjerava preuzeti cijelu regiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinska vojska priopćila je ranije u četvrtak da je njezina protuzračna obrana oborila 14 od 20 dronova u ruskom noćnom napadu.

POGLEDAJTE VIDEO: Neprospavana noć u Kijevu: Ruski napadi dronovima trajali su satima: 'Pokušali su nas istrijebiti i mučiti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
default_cta
U klinču
Tjelesna straža
Korgi
Megadance
Maša i medvjed
default_cta
Ljubavna zamka
John wick 2
VOYO logo