SIN RENOVIRAO KUĆU IZ DJETINJSTVA PA ZATEKAO SABLASTAN PRIZOR: / Iskopao lubanju i kosti majke koja je nestala 1993.

Image

Muškarac u iskopavanjima pri obnovi kuće iz djetinjstva pronašao ostatke vlastite majke

11.4.2019.
8:24
Play logo

Kada je Aaron Fraser, u sklopu obnove 2014. godine, počeo s iskopavanjima tla iza svoje kuće iz djetinjstva u Jacksonvilleu na Floridi, pronašao je ljudske ostatke. Sablasno otkriće bilo je tim gore kada je saznao da su pronađena lubanja i kosti pripadale njegovoj majci, Bonnie Haim, koja je nestala u siječnju 1993. i čije tijelo do tada nije pronađeno, piše CNN.

Ostaci Bonnie Haim pronađeni su pod tušem u dvorištu kuće, a u blizini tijela pronađena je i čahura kalibra .22, a Michael Haim je posjedovao pušku kalibra .22. To je navelo policiju da uhite njezina tadašnjeg supruga, Michaela Haima, te ga optuže za ubojstvo drugog stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali su bračnih problema

Michael i Bonnie Haim imali su bračnih problema i on je dugo bio glavni osumnjičenik u tom slučaju, moglo se čuti na suđenju za ubojstvo u utorak. Međutim, zbog nedostatka dokaza do Fraserova otkrića nije bila dokazana njegova krivnja izvan svake sumnje, tako da je zadržao nevinost.

Ubrzo nakon nestanka Bonnie Haim, u intervjuu za podružnicu CNN-a WJXT, Michael Haim je rekao da je napustila njihov dom u noći 6. siječnja nakon što je došlo do problema u vezi. "Jednostavno nije bila sretna i htjela je otići, a nisam je mogao zaustaviti da ode", rekao je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će uspomene iz djetinjstva Frasera, koji je imao 3 godine kada je nestala njegova majka, biti glavni dio u slučaju protiv Michaela Haima. Nakon što je njegova majka nestala, rekao je tada socijalnom radniku: "Tata je ozlijedio mamu". "Aaron je također izjavio da je 'tata pucao u mamu' i da je 'moj tata nije mogao probuditi'", stoji u izjavi iz 2015. prema WJXT-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo