Majka učenice je brzo shvatila da kamere u uredu ravnateljice ne postoje i da ona mora snimiti prizor pred sobom jer joj nitko inače neće vjerovati

Američka javnost zgrožena je videom u kojem ravnateljica floridske škole Melissa Carter udara 6-godišnju učenicu daščicom. Snimku je objavila majka djevojčice koja je za američke medije izjavila da je ravnateljica njezinu djevojčicu udarala s mržnjom te da ona nikada nije udarila vlastitu kćer, prenosi Wink news.

Ravnateljica je učenicu htjela kazniti zbog navodne štete u vrijednosti od 50 dolara koju je 6-godišnjakinja napravila na računalu. Majka, čiji identitet nije poznat, pozvana je 13. travnja u školu.

Umjesto plaćanja štete, majku su poslali u ured ravnateljice gdje je njezino dijete bilo s ravnateljicom i školskom tajnicom. Majka je brzo shvatila da kamere u uredu ne postoje i da ona mora snimiti prizor pred sobom jer joj nitko inače neće vjerovati.

Dijete je prestrašeno

"Nitko mi ne bi vjerovao. Žrtvovala sam svoju kćer kako bi svi drugi roditelji shvatili što se događa u školi", ustvrdila je.

Toga dana kasnije majka je odvela kćer liječniku ne bi li dokumentirali ozljede uzrokovane udaranjem drvenom daščicom. Majka je poručila da će dobiti pravdu za svoju kćer. Policija Clewistona i Odjel za djecu i obitelj medijima su potvrdili da je istraga slučaja u tijeku.

Bret Provinsky, odvjetnik obitelji, rekao je kako državno odvjetništvo u ovom trenutku istražuje postoji li dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv školske ravnateljice.

Odvjetnik je poručio da je dijete prestrašeno te da se osjeća ranjivo.