TUGA U SARAJEVU / Pripit autom naletio na dvije djevojke i ubio ih, na sudu rekao da nije kriv: 'Ovo je bolno i stresno'

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Armin Berberović naletio je pijan i bez vozačke dozvole na djevojke. Azra Spahić je preminula na mjestu, dok je Alma Suljić kasnije podlegla ozljedama

11.12.2023.
15:28
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Armin Berberović, koji je u svibnju ove godine automobilom usmrtio Azru Spahić i Almu Suljić u sarajevskom naselju Marijin Dvor, danas se pred Kantonalnim sudom izjasnio da nije kriv, piše Klix.ba. Roditelji Alme Suljić nakon ročišta su bili ogorčeni i razočarani.

"Ovo je van svake pameti. Ne razumijem da se netko može tako izjasniti nakon svih ovih događaja kroz koje smo mi prošli. Ovo je još jedan dodatni stres za nas. Ja sam se ljudski nadao da postoji mrva čovječnosti, mrva sažaljenja, ali sam se prevario. Ovo je bolno i stresno, skoro kao dan nesreće", kazao je otac Alme Suljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka je kazala da ne zna je li joj gore bilo na dan nesreće, na dan sahrane ili danas.

"Ne znam što bih rekla. Ne dolazi u obzir nikakav sporazum. Zahtijevamo maksimalnu zatvorsku kaznu. Apeliram još jednom da pod hitno oni koji to mogu, urade nešto po ovom pitanju i da se za ovakve prekršaje dodjele duplo veće kazne. 20 godina za dvostruko ubojstvo je premalo", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
auto kupio prije mjesec dana /

Udarili autom u drvo? Kod Vinkovaca poginula 2 mladića: ' Samo 15 minuta prije tragedije bili smo skupa u kafiću'

Image
auto kupio prije mjesec dana /

Udarili autom u drvo? Kod Vinkovaca poginula 2 mladića: ' Samo 15 minuta prije tragedije bili smo skupa u kafiću'

Nakon ročišta prisutnim novinarima obratio se i odvjetnik optuženog Berberovića, Rusmir Karkin.

"Počinje glavni pretres, suđenje s izvođenjem dokaza, saslušanje svjedoka i vještaka i provođenje materijalne dokumentacije. Danas da se izjasnio da je kriv, ne bi bilo suđenje. Bio bi glavni pretres na kojem bi se razgovaralo samo o otežavajućim i olakšavajućim okolnostima. Pokušat ćemo kroz suđenje ispraviti određene činjenice za koje mi kao obrana smatramo da nisu pravilno utvrđene", rekao je Rusmir Karkin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetit ćemo, 26. svibnja ove godine došlo je do teške prometne nesreće koju je izazvao Armin Berberović upravljajući automobilom u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole. Tom prilikom Azra Spahić je preminula na mjestu, dok je Alma Suljić kasnije podlegla ozljedama. Kako je tada objavljeno, vozio je više nego što je dozvoljeno kada je udario u tri djevojke.

Nakon naleta na djevojke nije se odmah zaustavio, nego je još udario u prometni znak, a zatim i u zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Sudarila se dva vlaka u Italiji, najmanje je 17 ozlijeđenih

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo