Spiskala 70 milijuna dolara, završila u zatvoru i proglasila bankrot

shimmer fallback

Prije 13 godina život Jennifer Sultan izgledao je sasvim drugačije, puno bolje.

7.3.2013.
15:08
Play logo

Tog je ljeta Jennifer unajmila ljetnikovac u Hamptonsu, te je zajedno sa svojim dečkom Adamom Cohenom kupila penthouse u Union Squareu na Manhattanu. I sve je bilo kao u bajci.

Nažalost, toliko se bogatstvo u njezinom slučaju pokazalo kao pravo prokletstvo. Sultan nije nastavila zarađivati, nego je imala tek još nekoliko propalih pokušaja upuštanja u neke tehnološke pothvate. Uskoro se 'navukla' na lijekove protiv bolova, a kako se financijsko stanje pogoršavalo, par je počeo kliziti prema kriminalu. U srpnju prošle godine ih je zbog dilanja lijekova protiv bolova i pokušaja prodaje oružja uhitila policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog je tjedna sada 38-godišnja Sultan priznala krivnju za nedjela. Osuđena je na četiri godine zatvora, što i nije tako strašno s obzirom da je prvotna izrečena kazna bila pet puta veća. U zatvor ide bez prebijene lipe.

Play logo

Jennifer Sultan i Adam Cohen nedavno su proglasili bankrot jer više nisu mogli plaćati višemilijunsku hipoteku te 85.000 dolara poreza na luksuznu nekretninu.

Jenniferin otac David Sultan ogorčen je zbog sudbine svoje kćeri. Za New York Post je rekao da je njegova kći sada siromašna nakon što je cijelo desetljeće provela nezaustavljivo trošeći novac. "Koji je ona idiot! Imala je odličan život, a sada je sve s*ebala!", u bijesu je komentirao David Sultan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo