PORUKE OTKRIVAJU KAKO JE UČITELJICA NAMAMILA UČENIKA U KREVET: / 'Da bar mogu dati otkaz i seksati se s tobom cijeli dan'

Učiteljica (27) je namamila tekstualnim porukama 13-godišnjaka na seksualne odnose u razredu i automobilu

19.12.2018.
22:16
YouTube/Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tekstualne poruke koje je objavila policija otkrivaju kako je udana 27-godišnja učiteljica, Brittany Zamora iz Arizone, namamila 13-godišnjeg učenika na seksualne odnose u razredu i njezinu automobilu, izvještava Mirror.

Zamora je uhićena u ožujku, no još uvijek se nalazi u zatvoru. Izjasnila se da nije kriva za višestruke optužbe koje uključuje kazneno djelo seksualnog odnosa s maloljetnikom i zlostavljanje djeteta.

Međutim, iz policijskih dokumenata jasno je da je bivša učiteljica započela počela slati poruke dječaku tijekom dana kada nije bila u školi. Roditelji dječaka saznali su što se događa tek kada su pronašli eksplicitne poruke i slike na njegovu mobitelu.

Tražila da je učenici zabavljaju dok je kod kuće

Zamora je inače bila učiteljica u osnovnoj školi u gradu Goodyearu u Arizoni. S dječakom, kojeg je navodno napala, stupila je u kontakt preko razrednog čavrljanja na internetu koji je zapravo imao funkciju njezina zabavljanja dok je kod kuće.

Naime, ona je pitala učenike da joj šalju poruke dok nije u razredu jer bi joj inače kod kuće bilo dosadno.

Dječak je rekao da su poruke između njih dvoje postale "prilično napete" te da ne zna kako se to dogodilo.

Zamora je bombardirala dječaka s tekstovima poput "O moj Bože, volim te", a on je odgovarao sličnim porukama. U jednoj drugoj poruci napisala je: "O moj Bože, ti si tako sladak, dušo. Željela bih da si mogao ostati kasnije sa mnom", na što je dječak odgovorio: "I ja također, želio bih da se mogu družiti s tobom kada god želimo."

Slala mu gole slike

Osim što je se tereti za tri seksualna odnosa s tinejdžerom i obavljanje seksualnog čina u razredu i njezinu automobilu, Zamora je, navodno, slala dječaku gole slike i fotografije sebe u donjem rublju.

Nakon jedne poruke u kojoj joj dječak kaže da se ponovno želi seksati s njom, Zamora mu je navodno odgovorila: "Znam, dušo! Želim te svaki dan bez vremenskog ograničenja."

Također mu je navodno napisala "Ako bih mogla dati otkaz i seksati se s tobom cijeli dan, napravila bih to" te nadodala da će mu dati što god želi.

Muž pritiskao dječakove roditelje

Nakon što su pronađene eksplicitne poruke, njezin muž, Daniel Zamora, pritiskao je dječakove roditelje da slučaj ne prijave policiji.

Roditelji su otkrili poruke kada su instalirali aplikaciju za roditeljski nadzor na njegov mobitelu, jer se počeo čudno ponašati. Dječak je potom priznao da je imao seksualne odnose sa Zamorom.

Učenice pisale ravnatelju

Tri učenice također su primijetile da se nešto neobično događa između Zamore i dječaka pa su 7. veljače napisale pismo ravnatelju Timu Hickeyju koji je na kraju priznao da je pričao s jednom od djevojčica. Međutim, tvrdio je policiji da je shvatio da je to bila pogreška.

Prema tvrdnjama dječakovih roditelja, prvi seksualni susret dogodio se 16. veljače. Oni su tvrdili da je škola mogla zaustaviti navodno nasilje jer se dogodilo nakon što je ravnatelj saznao o navodnom odnosu od drugih učenika

Ispričala se i rekla da će dati otkaz

Roditelji su preko telefona razgovarali sa Zamorom i suočili je s činjenicama, nakon čega se ona ispričala i rekla da će dati otkaz.

Prema policijskom izvješću, kada su je pitali zašto su se dogodili seksualni napadi, Zamora je rekla: "I ja se pitam isto pitanje... Jednostavno smo se zbližili."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali