UHIĆEN JE / Policajac u trgovačkom centru u Tuzli ubio ženu i pobjegao. 'Imao je još malo do mirovine'

Image
Foto: Armin Durgut/Pixsell/Ilustracija

Upucao ju je u ugostiteljskom objektu te je naknadno uhićen ispred Šarenih zgrada na Sjenjaku. U njegovom privođenju je sudjelovao veliki broj policajaca

8.2.2024.
6:29
Armin Durgut/Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

U pucnjavi u trgovačkom centru u Tuzli kasno u srijedu ubijena je žena. Mediji iz susjedstva javljaju da ju je ubio policajac Elvis Ćustendil koji je nakon toga pobjegao.

Upucao ju je u ugostiteljskom objektu te je naknadno uhićen ispred Šarenih zgrada na Sjenjaku. U njegovom privođenju je sudjelovao veliki broj policajaca, piše Klix.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PS Centar je zaprimila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila ozljede uslijed kojih je podlegla. Osumnjičeni muškarac se udaljio s lica mjesta, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i oduzeta mu je sloboda", potvrdila je policija.

Osumnjičeni policajac i ubijena žena navodno su bili u nekoj vrsti odnosa. "Ostalo mu je malo do mirovine", rekao je svjedok za Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motivi ubojstva za sada nisu poznati, no detalje bi trebao otkriti očevid za koji je zadužen kantonalni tužitelj i policajci s Odsjeka za opći kriminal Sektora Kriminalističke policije Uprave policije MUP TK.

POGLEDAJTE VIDEO: Mještani u strahu nakon noćne more u Slavoniji: 'Kao da smo na autoputu. Užas'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo