PODIGLA TUŽBU, SUD JE ODBIO: / Žena (46) mijenjala pozu za vrijeme seksa, pala s kreveta pa ostala paralizirana

Image
Foto: thinkstockphotos, Nick White

Žena koja je ostala paralizirana nakon što je bila katapultirana s kreveta u trenutku dok se seksala, izgubila je tužbu

10.11.2018.
8:34
thinkstockphotos, Nick White
VOYO logo

46-godišnja mama iz Engleske, Claire Busby, koja je ostala paralizirana nakon što je bila katapultirana s kreveta u trenutku dok se seksala, izgubila je pravnu bitku na Vrhovnom sudu protiv tvrtke Berkshire Bed Company koju je tužila jer je krevet, navodno, bio u "neispravnom stanju".

Kako piše Mirror, Claire, koja živi u Maidenheadu u Berkshireu, pretrpjela je ozbiljnu ozljedu kralježnice kada je pala sa svog super velikog kraljevskog kreveta dok je mijenjala poziciju. Tvrdila je da je krevet bio neispravan u trenutku nesreće, pa je tužila tvrtku Berkshire Bed Company od koje je kupila krevet, tražeći milijunsku odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOMIČAR SLOMIO PENIS TIJEKOM SEKSA: /

'Bio sam blizu orgazma. Čim sam čuo zvuk pucanja, znao sam da je ozbiljno'

Image
KOMIČAR SLOMIO PENIS TIJEKOM SEKSA: /

'Bio sam blizu orgazma. Čim sam čuo zvuk pucanja, znao sam da je ozbiljno'

Pala je na glavu i leđa

Pala je unatrag na glavu i leđa dok je mijenjala poziciju za vrijeme seksa s partnerom Johnom Marshallom. "Okrenula sam se, stavila ruku dolje i osjetila kao da sam katapulitrana s kreveta. Udarila sam glavom o pod, pala sam na stranu i onda sam čula kao da je pukla opruga u mom tijelu", rekla je Claire. "Prvo mi je bilo smiješno, rekao sam joj da ustane, no rekla je da se ozlijedila", rekao je gospodin Marshall u iskazu na sudu.

Clair je tvrdila da su krevetu kada je dostavljen nedostajale dvije noge ili "klizača", zbog čega je stvoren opasan "nagib". S druge strane, tvrtka je negirala odgovornost, ustrajavajući u tvrdnji da je krevet pravilno složen, zajedno s "klizačima". Njezina odvjetnica Winston Hunter rekla je da je Claire očekivala da će madrac poduprijeti njezinu težinu dok je ležala na krevetu, ali da to nije uspio, pa se ona nastavila kretati unatrag i dolje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pad je bio tragična nesreća

Sudac Barry Cotter odbacio je njezinu tužbu kao neosnovanu jer krevet nije bio neispravan. Rekao je da je pad bio jednostavno tragična nesreća.

Dostavljeni krevet bio je jedan od pet, u kolovozu 2013. kada je gospođa Busby obnavljala imanje. Samo tjedan nakon dostave kreveta, Busby se ozlijedila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo