PIJAN DVA DANA MLATIO DJEVOJKU, SLOMIO JOJ PRST I VIKAO: / 'Hajde, bori se kao muškarac!'

Amison je svojoj djevojci, dok ju je udarao nogom, govorio 'da se bori kao muškarac'

19.9.2019.
15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanac Alan Amison (31) proveo je dva dana u bunilu pijanstva i nasilja dok je tukao svoju djevojku, piše Mirror. Udarao ju je po cijelom tijelu te joj je slomio prst. Zbog svega navedenog osuđen je na 14 mjeseci zatvora nakon što je priznao optužbe za napad zbog stvarnih tjelesnih ozljeda, oštećenja imovine i napada premlaćivanjem.

Amison je svojoj djevojci dok ju je nogom tukao govorio "da se bori kao muškarac". Tužitelj Nigel Booth kazao je da se Amison agresivno ponašao jer je smatrao da njegova partnerica ne provodi dovoljno vremena s njim. Zato ju je izudarao po licu i nekoliko puta po glavi te ju je bacio na pod. Kada je djevojka htjela nazvati policiju, Amison joj je istrgnuto slušalicu iz ruke i tada joj je pukla kost u srednjem prstu.

Premda par više nije zajedno te ne žive skupa, Amison je kazao da voli svoju djevojku. Izgleda da je toliko voli da je tijekom cijele veze nije prestao mlatiti jer je sudac Paul Glenn kazao da je Amisonova partnerica rekla kako ovo nije prvi put da je bio nasilan prema njoj.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali