'Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. To me iznerviralo. Zato sam je ubio'

3.10.2014.
7:25

Kao mlađi punoljetnik bio je osuđen na sedam godina jer je 1993. ubio staricu u Beogradu, a nakon zločina čak i urinirao po njoj, piše Blic.

Kaznu za ubojstvo starice odslužio je u zatvoru za maloljetnike u Valjevu. Osuđivan je i još nekoliko puta zbog teških kaznenih djela kao što su razbojništvo i teške krađe.

Prvi put silovao 2001. godine

To nije bio kraj njegovom pohodu, prvo silovanje počinio je još 2001. godine, za što je osuđen na tri i po godine zatvora. Nakon izdržavanja kazne zbog tog zločina, opet je silovao za što mu je izrečena nova zatvorska kazna.

Policija sumnja da je izvršio još silovanja i napada. U svibnju ove godine izašao je iz zatvora, s obzirom da je prethodno bio osuđen za više kaznenih djela.

Prema policijskim podacima, 1992. je čak bio i pripadnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana.

Susjedi u šoku, ovog ljeta viđali su ga u društvu mlade djevojke

Stanari Ulice 11. krajiške divizije na Petlovom brdu, gdje je u dvorištu napuštene kuće pronađeno tijelo Ivane Podraščić, kažu da su 39-godišnjeg ubojicu viđali na ulici u društvu mlade plave djevojke s kojom se držao za ruku.

''Primijetio sam ga ovo ljeto, a u oči mi je upao jer je stalno bio u društvu plavuše koja je izgledala dosta mlađe od njega. Mislim da čak nije ni punoljetna. Osim toga ništa u vezi s njim nije izgledalo sumnjivo, a nitko od nas nije mogao ni sanjati da se u kući dogodio takav monstruozni zločin'', rekao je jedan od susjeda.

''Nikada nismo čuli da bilo tko zapomaže iz te kuće, niti bilo što bi ukazivalo da su tu djevojke silovane'', rekao je drugi susjed.

Silovao sam je, a ona je vrištala

Serijski silovatelj priznao je policiji da je silovao i ubio 14-godišnju Ivanu Podraščić iz Batajnice koja je nestala prije više od dva mjeseca, javlja Telegraf.rs.

''Ubio sam Ivanu, priznajem! Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. Plakala je i zapomagala. To me je strašno iznerviralo, pa sam je počeo udarati i daviti, ali nije prestajala... Zato sam uz motiku i ubio je. Onda sam je zamotao u deke i zakopao u dvorištu'', opisao je ubojica svoj monstruozni zločin.

Rekao je i da je Ivanu upoznao preko tadašnje djevojke koja je bila mentalno retardirana, te da je Ivanu doveo u Rakovicu bez prisile, piše Telegraf.rs.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali