'IMAO SAM OSJEĆAJ DA MI RUKA GORI!': / Muškarci se žale da im je poznati dezodorans uzrokovao osip i opekline

Image
Foto: Screanshoot/YouTube

Brojni muškarci se žale na dezodorans Old Spice: Pure Sport High Endurance za kojeg tvrde da im je naštetio koži ispod pazuha.

25.3.2016.
14:55
Screanshoot/YouTube
VOYO logo

U medijima su se pojavile informacije prema kojima su se muškarci žalili na Old Spice dezodorans, zbog čijeg korištenja im je navodno oštećena koža. Libertyfirstnews.com piše kako se 23-godišnji student iz Alexandrije u Virginiji Rodney Colley jedno jutro probudio s nečim što se činilo poput pelenskog osipa ispod pazuha.

"Izašao sam ispod tuša u ponedjeljak ujutro i imao sam osjećaj da mi ruka gori. Pogledao sam u ogledalo i vidio sam kako mi je koža na tom dijelu natečena", opisao je Rodney koji je smatra da je ozlijeđeni dio njegove kože rezultat upotrebe dezodoransa Old Spice: Pure Sport High Endurance kojeg je tih dana koristio po prvi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proctor & Gamble: Old Spice je siguran za korištenje

I Mihhael Smith na YouTubeu je objavio video u kojem opisuje kako je nakon korištenja Old spicea zaradio opekline ispod pazuha. Riječ je o istom proizvodu. Mihhael poziva sve one koji su imali ista iskustva da se jave kako bi podnijeli tužbu protiv proizvođača, jednako kao i Colley.

Rodney tvrdi kako postoje i druge, brojne "žrtve" tog proizvoda, piše Georgiaworld.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč i brojnim prigovorima kupaca na njihovim službenim stranicama, iz tvrtke Proctor & Gamble poručuju kako ispituju Colleyeve optužbe, ali ističu da je deodorant bezopasan za korištenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo