ODJEDNOM ODLIKAŠ: / Učiteljica optužena za seks s učenikom, davala mu najbolje ocjene

Učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi u Kellyvilleu, u američkoj saveznoj državi Oklahomi, uhićena je pod optužbom za silovanje jednog svog učenika.

12.8.2015.
11:29
izvor: Clear Creek County Sheriff's Office
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema svjedočenju 17-godišnjaka, Kalyn Darby Thompson (25) u dva je navrata imala s njim spolni odnos - jednom na obali jezera, a drugi puta u motelu, piše američki portal Crimejail.

Zloupotrijebila autoritet

Učiteljica je optužena za drugostupanjsko silovanje, jer prema važećem zakonu u Oklahomi, seksualni odnos između učiteljice i učenika ne smatra se sporazumnim (sve do 20. godine) zbog učiteljevog autoriteta kojim može prisiliti učenika na nešto što ne želi.

Milo za drago

Istražitelje je, međutim, zaintrigirala činjenica da je "silovani" tinejdžer, dotad sasvim prosječan učenik, nakon stupanja u odnos s učiteljicom iznenada počeo dobivati najbolje ocjene iz njezinog predmeta. Sumnja se da ga je time ucijenila, tražeći zauzvrat da je seksualno zadovolji.

Njihova veza započela je kada je Thompson došla u školu kao nova učiteljica. Nakon što se pročulo za ovaj slučaj, sama je dala otkaz.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali