NASILNA OBITELJ IZ BIH RAZBJESNILA FRANCUZE: / Djevojci polomili kosti i obrijali joj glavu zbog veze sa Srbinom, a kad je došla policija...

Image
Foto: Ilustracija, Ilustracija: Filip Brala/PIXSELL

Otac i brat su pretukli i obrijali glavu 17-godišnjoj djevojci kada je njen dečko s obitelji došao u posjet, a kada je stigla i policija, pokušali su je sakriti

21.8.2020.
23:07
Ilustracija, Ilustracija: Filip Brala/PIXSELL
Play logo

Nevjerojatan slučaj nasilja u jednoj obitelji iz Bosne i Hercegovine izazvao je bijes francuske javnosti. Naime, u francuskom Besançonu otac i brat su pretukli i obrijali glavu 17-godišnjoj djevojci, slomivši joj nekoliko kostiju, nakon što su doznali da je u vezi s 20-godišnjim Srbinom.

L'Est Républicain piše kako je mladi par bio u vezi nekoliko mjeseci, a nedavno su se odlučili i na zajednički život. Djevojka se odselila od svoje obitelji, ali je s njima ostala u dobrim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je eskaliralo kad je njen dečko s obitelji došao kod djevojčine obitelji. Tada su otac i brat, najprije prebili djevojku, a zatim je i pokušali sakriti kad je došla policija. Policija je uhitila njene roditelje te ujaka i ujnu, koje sada čeka suđenje. Nesretna 17-godišnjakinja je pod sudskom zaštitom i leži u bolnici s teškim ozljedama.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo