Play ponuda

NI DJED BOŽIĆNJAK OVDJE VIŠE NE DOLAZI’ / 5-godišnjaka držali u kući punoj truleži i pasjeg izmeta

shimmer fallback

Grozna priča dolazi iz Engleske, gdje je petogodišnji dječak spašen od nevjerojatnih roditelja. Klinac je odrastao u nevjerojatnoj prljavštini.

17.3.2015.
16:12
Play ponuda

Monstruozni roditelji su otkriveni kada su sami pozvali policiju, jer je klinac - nestao. Pronađen je oko dva kilometara od svojeg doma, a otišao je od doma jer - nikog nije bilo kod kuće, te je pomislio da su ga ostavili samog.

Kada su vratili dječaka kući, policajci nisu mogli vjerovati nevjerojatnoj prljavštini. U kuhinji nije bio čist niti jedan centimetar prostora, odjeća je bila razbacana po cijelom stanu, a među istrunulom hranom i prašinom, dodatan 'šmek' je davao pseći izmet i urin. Među svim smećem u dnevnoj sobi, stajala je i šalica za kavu na kojoj je pisalo 'najbolji tata'.

Ubrzo je dječaka odvela socijalna služba, a njegovi udomitelji nisu mogli vjerovati da klinac nije znao čemu služi kada. Šest dječjih zuba mu je moralo biti izvađeno, jer nije nikad koristio niti četkicu za zube.

"Bilo mu je vrlo neugodno dok je jeo. Rekao je svojim udomiteljima da iako je bio jako dobar, da u njegovu kuću nije dolazio niti Djed Božičnjak", rekla je tužiteljica na sudu u Yorku koji je osudio 'samo' na uvjetne kazne zatvora.

Radi zaštite njihov identitet, kao i dječakov, nije otkriven, a majka je osuđena na 18 mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine, dok je djetetov očuh zaradio šest mjeseci.

Play ponuda
Play ponuda