BRUTALAN NAPAD / Nakon noćnog izlaska mladić doživio pakao: Dio njegovog uha pronađen na tlu

Image
Foto: Profimedia

Mladića koji je obilno krvario pronašla je policija. Na tlu je pronađen i otkinuti dio uha

6.7.2024.
14:41
Profimedia
VOYO logo

Mladić iz Zapadnog Hessena u noći na petak bio je žrtva brutalnog napada koji ga je na kraju stajao komada uha. Osumnjičeni za napad još nisu uhvaćeni. Naime, 26-godišnjak iz Wiesbadena, glavnog grada Hessena, upravo se spremao otići kući nakon što je proveo vrijeme u baru s prijateljima u ulici Schwalbacher Straße.

Ali kad je između 1 i 2 sata hodao prema kući u ulici Rheinstrasse, rekao je da je sreo dva ili čak tri čovjeka. Potom su ga iznenada fizički napali. Konkretno, zadobio je ozljede ruke i uha, koje su bile posebno pogođene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom brutalnog napada mladiću je čak otkinut dio uha, rekao je u petak poslijepodne glasnogovornik policije. Mladića koji je obilno krvario pronašla je policija. Na tlu je pronađen i otkinuti dio uha. Njegovi napadači bili su visoki oko 1,80 metara i “loše” su govorili njemački. Prema policijskim izvješćima, vidno potresena žrtva više se ničega nije mogla sjetiti, piše Fenix Magazin.

Nakon pružene prve pomoći, 26-godišnjak je odvezen u obližnju bolnicu. U ovom trenutku još nije jasno je li mu dio uha uspješno zašiven.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Jedna zmija odlučila se rashladiti u moru. Snimka uplašila Splićane: 'Oli ima ga u moru?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo