Nakon 34 godine otkrila da joj djeca nisu poginula

Vicki Rohring iz SAD-a mislila je da su joj djeca stradala u prometnoj nesreći 1976. godine, no nedavno ju je nazvala žena koja joj je rekla da zna gdje je njezin sin.

11.8.2010.
14:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Amerikanka Vicki Rohring razvela se od supruga Jimmyja Blacka 1976. godine. Imali su dvoje djece – djevojčicu od sedam i dječaka od pet godina, koji su nakon razvoda živjeli s ocem, no ubrzo su se trebali preseliti kod Vicki.

Iste godine kada se razvela netko ju je nazvao i rekao da su joj djeca poginula u teškoj prometnoj nesreći, te da je Jimmy teško ozlijeđen, nakon čega je osoba prekinula razgovor.

Vicki je izjavila da osjećala grozno jer nije mogla pokopati svoju djecu, a kada se obratila policiji rekli su joj da takve stvari rješava sud.

Vjerovala je da nešto nije u redu, te je unajmila privatne detektive, no nitko nije mogao pronaći njezinu djecu. Nakon niza godina nazvala ju je žena iz jedne agencije te joj rekla da zna gdje je njezin sin.

Majka i sin ubrzo su se našli, a pridružila im se i kćer. Ispostavilo se kako je Vickin bivši suprug djeci pričao razne laži o majci – da je u vojsci, da je mrtva, da ih je napustila...

Njezin sin nije vjerovao ocu te je zato počeo tražiti majku uz pomoć agencije.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali