OGLAS

sam pozvao policiju / Muškarac (84) brutalno tukao suprugu do smrti. Svemu prethodila svađa oko računa za veterinara

Image
Foto: Evan Brandt/X/Screenshot/Shutterstock/Ilustracija

Okrenuo je broj policije i rekao im da vjeruje da mu je žena mrtva i da ju je netko tukao. Na kraju je on optužen za ubojstvo

30.11.2023.
9:40
Evan Brandt/X/Screenshot/Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Policija je u Pennsylvaniji pronašla 84-godišnjaka koji je nasmrt pretukao suprugu nakon svađe oko novca za veterinarsku skrb njihove mačke.

Ubojica Barton Seltmann jučer je uhićen, nakon što je policija pronašla njegovu brutalno pretučenu suprugu Margaret Seltmann, u njihovom zajedničkom domu, prenosi NBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do incidenta je, rekli su iz tamošnje policije, došlo zbog svađe oko njihove mačke i troškova veterinara. U jednom je trenutku svađa postala fizička.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokazi pronađeni na mjestu događaja upućuju na to da je žrtva više puta udarena u glavu dok je ležala na kuhinjskom podu", stoji u priopćenju policije.

Seltmann je prvo zvao policiju i rekao da vjeruje da mu je žena mrtva i da ju je netko tukao. Nakon toga je ženu do smrti pretukao jer mu je prijetila da će ga ubiti. Uzeo je stolicu i njome suprugu nastavio bosti sve dok nije pala i udarila glavom o pod. Priznao je da mu je žena rekla: "Ubijaš me".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužen je za ubojstvo, a pripremno ročište zakazano je za 5. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO: Tijekom Direkta najmanje dvije žene dobile su šamar. Mojmira: 'Nemojte šutjeti, jer šutnaja podržava nasilje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Dosje Jarak
Brak na prvu
Poseta
Obiteljske tajne
default_cta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
Južni vetar
default_cta
Minari
Priča o čarobnjaku
Bohemian Rhapsody
Ljubavna zamka
John wick 2
default_cta
VOYO logo