OGLAS

Pijani nasilnik / München: Hrvat (52) ugrizao vozača podzemne za ruku, zabio mu šaku u lice, vozač na hitnu morao zbog šoka

Image
Foto: Polizei München

Državljaninu RH koji živi u južnom predgrađu bavarske metropole jako se nije svidjelo kad ga je na kraju vožnje službenik DB-a išao buditi

26.9.2022.
10:03
Polizei München
VOYO logo

Vozač linije S7 prigradske željeznice Münchena završio je u petak rano ujutro svoju večernju smjenu na hitnoj umjesto da se odveze doma na počinak, a sve zato što je nabasao na 52-godišnjeg putnika iz Hrvatske kojemu se nije svidjelo to što ga je ovaj pokušao probuditi. Hrvat je pokušao bježati, jurili su ga policajci, uhvatili su ga, izmjerili mu 2,12 promila alkohola…

Sve je počelo tako što je u 1.45 iza ponoći, nakon 33 kilometara, odnosno 44 minute vožnje od Marienplatza u centru Münchena prema južnom predgrađu, 42-godišnji vozač poručio rijetkim putnicima: "Završna stanica Wolfratshausen!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Prekršio niz zakona /

Odbio nositi masku: Hrvat (28) izbačen iz vlaka u Njemačkoj. Psovao kondukterku, policajce, nije dobro prošao

Image
Prekršio niz zakona /

Odbio nositi masku: Hrvat (28) izbačen iz vlaka u Njemačkoj. Psovao kondukterku, policajce, nije dobro prošao

To što u vagonima zaostane pokoji zaspali putnik više je pravilo nego događaj, pa je i buđenje sredovječnog gospodina vozaču trebalo biti rutina. Međutim, kako je objavila policija Münchena na svojim stranicama: "Probuđeni 52-godišnji Hrvat mora da je nešto krivo shvatio… Ugrizao je zaposlenika DB-a za ruku, a zatim ga i udario u lice."

Prema onome što je objavila policijska uprava, 52-godišnjak bi čak uspio i pobjeći da u vlaku nije bio i 21-godišnji putnik, tako građanski savjestan da se zatrčao za pijanim nasilnikom, sustigao ga, oborio na pod i zadržao do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija navodi još jednu zanimljivost. Vozač je uhvaćenog Hrvata, istina, prijavio zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, ali razlog zašto je po njega moralo doći vozilo hitne i odvesti ga nisu bile primarno ozljede od ugriza ili šake u glavu.

"42-godišnjak je doživio šok i morali su mu pružiti pomoć", stoji u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za napadača je policija navela i to da inače stanuje u obližnjem mjestu Icking, te da se s policajcima pozdravio i otišao doma tek nakon obrade zbog kaznene prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo