Play ponuda

MONSTRUOZAN SLUČAJ: / Pedofil na internetu kupovao korišteno dječje donje rublje pa s djevojkom spolno zlostavljao djecu

Image

Pretresom su policajci došli i do seksualnih igračaka i fotografija djece, uključujući krupne planove dječjeg donjeg rublja

5.11.2019.
17:25
Play ponuda

Oliver Wilson (38) i Rebecca Holloway (26) upoznali su se na jednoj društvenoj mreži dok su izmjenjivali jezive poruke o seksualnom zlostavljanju djece, piše The Sun. Britanski dvojac uskoro je postao ljubavni par te su zajedno spolno zlostavljali djecu. Osim toga, 38-godišnji pedofil je dijelio gnjusne fotografije na internetskim chatovima, a dok su policajci pretraživali njegov dom, pronašli su kantu za smeće punu dječje zaprljane odjeće.

Sadistički par je na odvojenom suđenju osuđen za 11 teških seksualnih djela, uključujući pet silovanja. Sudac sa suda Grimsby Crown poručio je da je ovo jedan od najgorih slučajeva koje je vidio. Monstruozni par uhvaćen je kada je policija Lincolnshirea naišla na Wilsona tijekom internetske istrage pedofila. Iz policije kažu da je Wilson pokazivao "veliko zanimanje za kupovinu rabljenog dječjeg donjeg rublja na eBayu".

Image
IZBOLI GA NASMRT U NJEGOVOJ ĆELIJI: /

Zatvorenici presudili najgorem pedofilu (33) koji je zlostavljao čak 200 djece!

Image
IZBOLI GA NASMRT U NJEGOVOJ ĆELIJI: /

Zatvorenici presudili najgorem pedofilu (33) koji je zlostavljao čak 200 djece!

Policija pronašla seksualne igračke i fotografije djece

Kada su policajci pretlažili Britančev dom, otkrili su primjerak knjige "Lolita" u kojoj srednjovječni profesor u seksualne igre uvlači vrlo mladu djevojku. Osim prljave dječje odjeće, policajci su otkrili i fotografiju malog djeteta koje je Wilson imao na telefonu te jezivu razmjenu poruka s Rebeccom Holloway.

Pretresom su policajci došli i do seksualnih igračaka i fotografija djece, uključujući krupne planove dječjeg donjeg rublja. Ispostavilo se da je silovao i zlostavljao djevojčicu, dok je drugom djetetu nanio s ozljedama seksualnog tipa. I Wilson i Holloway izjasnili su se krivima za dva djela dva djela silovanja djeteta, kao i za zavjeru za seksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 13 godina. Holloway usto priznala da je stvarala i distribuirala eksplicitne fotografije djece.

U odvojenom slučaju Wilson je negirao 11 seksualnih kaznenih djela, uključujući pet silovanja.

Play ponuda
Play ponuda