OBRAT NA POMOLU / Pojavio se misteriozni svjedok u istrazi ubojstva male Danke. Što je vidio kobnog dana?

Image
Foto: Screenshot Društvene mreže

Osumnjičeni Dejan Dragijević, koji je nakon uhićenja na saslušanju u Tužiteljstvu priznao djelo i detaljno ga opisao, zatražio je da ga se ponovno ispita

1.7.2024.
11:41
Screenshot Društvene mreže
VOYO logo

U Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru za 5. srpnja zakazano je saslušanje novih svjedoka u slučaju ubojstva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP "Vodovod" iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50). Kako doznaje Kurir, saslušanje jednog od njih je od velikog značaja za istragu.

Image
'NIŠTA MI NIJE JASNO' /

Majka ubijene Danke zatečena: 'Tko je bio drugi u vozilu? Vidjela sam dvije osobe'

Image
'NIŠTA MI NIJE JASNO' /

Majka ubijene Danke zatečena: 'Tko je bio drugi u vozilu? Vidjela sam dvije osobe'

"U pitanju su dva susjeda iz Banjskog Polja od kojih se ne očekuje ništa presudno. Međutim, nadležnima se javio muškarac iz Bora, koji je treći svjedok, a koji je rekao da je baš u vrijeme kada su osumnjičeni bili na deponiju trčao i navodno vidio kako su osumnjičenici bacili tijelo", kaže izvor Kurira. "Što je točno vidio, zašto se tek sada javio, znat će se u petak. Postoji mogućnost da će se njegovim svjedočenjem dokazati da su ubijeno dijete doista bacili na smetlište…", dodaje izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, osumnjičeni Dejan Dragijević, koji je nakon uhićenja na saslušanju u Tužiteljstvu priznao djelo i detaljno ga opisao, zatražio je da ga se ponovno ispita. Odvjetnica Vanja Živković rekla je za Kurir da do danas nije dobila ni potvrdan ni niječan odgovor hoće li Tužiteljstvo prihvatiti ponovno ispitivanje njezina klijenta.

U obrazloženju zašto želi dodatno ročište, Dragijević kaže "radi razjašnjenja okolnosti i činjenica koje je iznio na zapisnik tijekom ročišta 5. travnja 2024. godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Crvena razina opasnosti od terorizma u Srbiji: Uhićen napadačev poznanik, kod drugog našli sporni prsluk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo