MAMA PRONAŠLA CRNU MRLJU U USTIMA KĆERKICE: / Protrnula je od straha, odmah nazvala doktora, a ono što je uslijedilo je sve iznenadilo

Igrajući se sa kćerkicom, jedna majka protrnula od straha kada je primijetila crnu mrlju unutar njezine usne šupljine

15.9.2019.
14:18
Facebook

Jedna mama, Dariana Depreta, protrnula je od straha kada je igrajući se sa svojom prekrasnom kćerkicom Bellom na vrhu njezine usne šupljine ugledala golemu crnu mrlju. Pokušala je zatim ukloniti mrlju, međutim no kako joj to nije pošlo za rukom, počela je paničariti.

"Pokušala sam je sastrugati da vidim hoće li se skinuti, ali nije. Odmah sam u panici nazvala Chandlera, moju mamu i najboljeg prijatelja", rekla je mama te dodala kako je odmah zakazala liječnički pregled, 30 minuta nakon što je opazila neobičnu mrlju.

Nakon što su stigli do liječnika opće prakse, medicinska sestra je također bezuspješno pokušala sastrugati mrlju, a onda je rekla kako nikada prije nije vidjela nešto slično. Liječnici su tada rekli kako da bi to mogao biti ožiljak od rođenja. Međutim, Dariana, koja živi u SAD-u, inzistirala je da nije o tome riječ jer joj je redovito provjeravala usta kako bi ih očistila.

Zaglavljeni karton od kutije

Kada je liječnik zatim ponovno pogledao neobičnu mrlju, a Dariana ukazala da izgleda pomalo bijelo sa strane, konačno su shvatili o čemu se točno radi - zaglavljeni karton od kutije koju je Bella žvakala. "Nikada više neću moći pokazati svoje lice u tom uredu. Plakala sam i smijala se punih pet minuta", priznala je posramljena Dariana te dodala da je zahvalna što se djevojčica srećom nije ugušila.

"I ne dopuštam da moja beba žvače karton. Izlaze joj zubi i pokušava žvakati SVE. Jednostavno je slučajno pronašla kutiju dok sam ja punila perilicu posuđa, koju joj odmah uzela. Jednostavno nisam primijetila da joj je komad ostao tamo zaglavljen. Odmah sam provjerila usta jesu li joj ostali malih komadići", objasnila je mama.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali