MAJKA IZ PAKLA: / Upaljačem označila lice svog djeteta za cijeli život

Majka (25) koja je upaljačem iscrtavala lik smileya na obraz svog 16-mjesečnog djeteta osuđena je na četiri godine zatvora. Presudu je izrekao sud u Leicesteru u Velikoj Britaniji.

14.8.2015.
20:36
thinkstockphotos

Sudac Philip Head kazao je ženi da je 'zlobno' to što je napravila.

Prema optužnici, majka je, između ostalog, 2012. godine pritiskala vrući dio upaljača na djetetovo lice kako bi iscrtala popularan znak. Optužena je za okrutnost prema djetetu.

Prilikom presude nije pokazala emocije, prenosi Mirror.co.uk.

Dijete joj je oduzeto

'Grubo ste zlostavljali vlastito dijete. Postoji riječ za ovo: označavanje. Označili ste lice svoje kćeri u području gdje će to biti vidljivo cijeli njen život', kazao je sudac.

Očigledno je, dodao je, da je žena čvrsto držala dijete dok ju je označavala. Što ju je nagnalo na to, znatiželja ili je željela nanijeti bol djetetu, nije utvrđeno.

Osim za fizičko zlostavljanje, žena je optužena jer nije odvela dijete doktoru zbog opekotina niti je otišla u bolnicu kako bi djevojčici skinuli gips kojeg je nosila jer je ranije slomila nogu.

'Majka je naivna i nezrela. Zlostavljanje se dogodilo dok je imala 22 godine. Nije sposobna brinuti se o djetetu', kazao je majčin odvjetnik i dodao da je ženi dijete oduzeto.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali