LAŽNI MODNI AGENT / Manekenku zatočio, pa mjesecima silovao, tukao i mučio

shimmer fallback

23-godišnja Šveđanka mjesecima je bila zatočena u kući u predgrađu Milana gdje ju je 42-godišnji lažni modni agent sustavno silovao, mučio i tukao.

26.3.2015.
10:23
Play logo

Nakon šest mjeseci horora kojeg je prolazila, nesretnu su djevojku spasili talijanski policajci. Bila je u lošem psihičkom stanju, a na tijelu je imala brojne ozljede. Policija i dalje istražuje slučaj te mogućnost da je u zločinu sudjelovalo još osoba.

Manekenka, čiji identitet nije objavljen za javnost, je u Milano stigla tijekom rujna 2014. godine u potrazi za poslom nakon što je sudjelovala na izboru za Miss Universe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapazio ju je Claudio Rossetto (42) i preko Facebooka joj ponudio posao. Predstavio se kao modni agent i tvrdio kako ima dobre kontakte u modnoj industriji u Milanu.

Ubrzo su dogovorili sastanak i našli se u jednom baru. Nedugo zatim ju je nagovorio da preseli k njemu kako bi zajedno živjeli prije vjenčanja. S obzirom na njegovu elegantnu odjeću, skupocjeni automobil i engleski naglasak, nesretna manekenka nije posumnjala kako je riječ o seksualnom manijaku.

Zaključao ju je i pretukao. Mobitel joj je uzeo, ali ju je svaki tjedan tjerao da nazove roditelje i pretvara se da je sve u redu. Obrijao joj je i dugu plavu kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Nakon mjeseci horora, slučaj su policiji prijavili susjedi koji su čuli buku i krikove iz stana pa su posumnjali na nasilje u obitelji. Iako je Rossetto policiju uvjeravao da se s djevojkom samo posvađao, zbog njegovog dosjea policija ih je oboje ipak odvela na ispitivanje. Tada je nesretnica otkrila što je sve proživljavala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossetto je, naime, iz zatvora izašao 2013. Bio je osuđen na četiri godine zatvora zbog silovanja, zlostavljanja i otmice 18-godišnje Bjeloruskinje. Scenarij je bio gotovo identičan kao i u drugom zločinu. Djevojku je kontaktirao putem chata i također se predstavio kao modni agent. Nakon što su se par puta susreli, nagovorio ju je da dođe k njemu. Tada ju je pretukao, silovao i zatočio. Nakon 24 sata djevojka je uspjela taksijem pobjeći i prijaviti ga policiji.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo