NAPADAČ U BIJEGU / Krvava pucnjava u SAD-u, među petoro ubijenih i osmogodišnjak! Ispod tijela majke našli dvoje preživjele djece

Image

Pucnjava se dogodila u petak kasno navečer i policija još uvijek traga za osumnjičenim. Radi se o naoružanom Meksikancu koji je u bijegu i koji je bio pod utjecajem alkohola

29.4.2023.
15:41
Play logo

Pet osoba, uključujući osmogodišnje dijete, ubijeno je u pucnjavi u obiteljskom domu u Clevelendu u Teksasu, izvijestio je u subotu ABC pozivajući se na lokalnu policiju i vlasti.

Pucnjava se dogodila u petak kasno navečer i policija još uvijek traga za osumnjičenim. Radi se o naoružanom Meksikancu koji je u bijegu i koji je bio pod utjecajem alkohola. Ured šerifa okruga San Jacinto primio je oko ponoći dojavu o nasilju u domu u Clevelendu, a kad su policajci stigli pronašli su pet žrtava s prostrijelnim ranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Policija nije otkrila identitet žrtava niti u kavoj su vezi s osumnjičenikom, ali je potvrdila da su iz Hondurasa. Četiri osobe su pronađene mrtve na mjestu zločina, a peta osoba je preminula na putu za bolnicu. Najmlađa poginula osoba je osmogodišnje dijete. Ispod tijela dviju ženskih žrtava su pronađena dva preživjela djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo