KIMOVO ROĐENDANSKO LUDILO: / Sjevernokorejci nuklearnom raketom 'zbrisali' s lica zemlje jedan cijeli američki grad

Image
Foto: Screenshot/Giphy

Vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un sa smješkom na licu je, mašući lagano rukom, "bacio" nuklearnu bombu na jedan grad u SAD-u i potpuno ga zbrisao s lica zemlje.

19.4.2017.
12:22
Screenshot/Giphy
VOYO logo

Kako prenosi Daily Mail, publika je euforično pljeskala nakon prikazanog filma, dok se vrhovni vođa cijelo vrijeme zadovoljno smješkao.

Spomenuta glazbena priredba je upriličena u nedjelju nakon velike vojne parade koja je u glavnom gradu Sjeverne Koreje održana dan ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevanje je popraćeno kratkim filmom koji prikazuje testiranje nuklearnog oružja iz veljače ove godine, a zatim se u zraku toj raketi pridružuje još nekoliko njih i sve one prelijeću Tihi ocean i padaju na američko tlo, eksplodirajući u veliku užarenu loptu koja je zbrisala čitav jedan američki grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Video završava kadrom u kojem gori američka zastava, kada su svi u sali povikali: "Huuraaa!".

Sjeverna Koreja je u veljači obznanila da je usjpešno testirala novi tip balističke rakete, a tijekom vojne parade proteklog vikenda prikazali su i novu interkontinentalnu balističku raketu. Dan ranije su sproveli testiranje, koje je - iako neuspješno - izazvalo osudu međunarodne zajednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo