Play ponuda

Kći diplomata pala s 25. kata i poginula

shimmer fallback

Kći američkog diplomata na Tajlandu, 17-godišnja Nicole John, popela se na prozor usred zabave, koja se odvijala u jednom stanu na 25. katu u New Yorku, pala i poginula.

31.8.2010.
14:21
Play ponuda

Nicole John se izula, popela na rub prozora u stanu na 25. katu, a u ruci je držala kameru. Vidio je to susjed koji je odmah pozvao policiju, no bilo je prekasno. Sedamnaestogodišnja djevojka pala je na terasu trećeg kata i preminula.

Nitko od njenih prijatelja i poznanika nije vidio kada se popela na prozor, no tvrde da nije bila pijana. Policija vjeruje kako je tinejdžerica, koja je na svom blogu napisala da obožava visine, pokušavala slikati Empire State Building.

New York Times piše kako je djevojka imala lažnu osobnu iskaznicu, na kojoj je pisalo lažno ime i godište (23 godine). Na zabavi, koju je organizirao 25-godišnji Ilan Nassimi, bilo je još maloljetnih djevojaka, pa je kažnjen zbog druženja s njima te točenja alkohola. No, nije osumnjičen za smrt diplomatove kćeri.

Nicole, koja je pohađala školu dizajna, na socijalnim je mrežama otkrivala kako puno pije i drogira se. Takvo ponašanje datiralo je, kako je napisala, još od vremena kada je s ocem živjela u Bangkoku. Preselivši se u New York nastavila je partijati u klubovima u koje izlaze Paris Hilton i Justin Timberlake.

Play ponuda
Play ponuda