'TUČE SE PO KAVANAMA / Kaos u BiH! Ministri se međusobno optužuju za drogiranje i alkoholizam: 'Koliko potegne bijelog...'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

'U životu sam se tri puta napio i to mi je najveći…. grijeh, ali ni tada nisam tukao ljude na parkingu bolnice, niti u kavanama, a ni na stadionu kao što je to činio Helez', izjavio je ministar sigurnosti BiH

23.9.2023.
14:07
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Ministri obrane i sigurnosti Bosne i Hercegovine javno su razmijenili uvrede optužujući jedan drugoga za drogiranje odnosno alkoholizam a u pozadini njihova verbalnog sukoba su oprečna politička stajališta koja zastupaju obnašajući sadašnje dužnosti.

Ministar obrane BiH Zukan Helez koji je na tu poziciju dospio kao kadar SDP BiH u intervjuu za sarajevsku komercijalnu Face televiziju ustvrdio je u petak kako njegov kolega u Vijeću ministara i ministar sigurnosti Nenad Nešić ima probleme drogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nešić koliko potegne 'bijelog', tako i reagira! Treba mi logoped kad pričam s njim", kazao je Helez komentirajući tako osude koje su na njegov račun izrekli dužnosnici iz reda bosanskih Srba pa tako i Nešić kada je on ranije kazao kako ima obavještajne podatke da se predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik spreman na bijeg iz BiH i da je njegova politička karijera gotova. To je ponovio i u petak.

Image
ON KUPIO NAMIRNICE /

Ministar koji je jeo parizer s Vučićem o njihovom doručku: 'Gleda on mene, gledam ja njega'

Image
ON KUPIO NAMIRNICE /

Ministar koji je jeo parizer s Vučićem o njihovom doručku: 'Gleda on mene, gledam ja njega'

"Stojim pri tome da će Dodik pobjeći iz BiH! To je točna informacija", kazao je ministar obrane BiH koji tvrdi kako ima "svoje ljude" i u srbijanskoj obavještajnoj službi BIA te da zna kako su već vođeni pregovori o tome tko će naslijediti Dodika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na te je izjave u subotu reagirao Nešić koji je za ministra sigurnosti imenovan kao čelnik stranke Demokratski narodni savez (DNS) i koja je koalicijski partner Dodikovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

U izjavi koja je medijima dostavljena iz njegova ureda Nešić je najavio kako će tužiti Heleza za klevetu, a za ministra obrane je ustvrdio kako je alkoholičar koji se tuče po kavanama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bizarnoj izjavi ministar sigurnosti je priznao kako je i sam sklon alkoholu ali tvrdi kako se ne drogira.

"U životu sam se tri puta napio i to mi je najveći…. grijeh, ali ni tada nisam tukao ljude na parkingu bolnice, niti u kavanama, a ni na stadionu kao što je to činio Helez", izjavio je ministar sigurnosti BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ministrica Vučković: 'Neću podnijeti ostavku! Čovjek sam ubio svinju pištoljem? Provjerit ćemo...'

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo