POZNATO I O KOME JE RIJEČ / Kakav skandal! Uprava Dinama na dan nereda u Ateni, jednog BBB-a spasila od uhićenja i stavila na svoj avion?

Image
Foto: Igor Soban/Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL

U Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene ih se vratilo 65. Taj dodatni putnik bio je jedan od Bad Blue Boysa kojeg je vodstvo Dinama prošvercalo u hotel u kojem je boravila njihova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb

3.10.2023.
10:01
Igor Soban/Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL
VOYO logo

Zanimljive informacije stižu oko BBB navijača privedenih u Grčkoj, ali i o onima koji su očito "srećom" zatvor izbjegli.

Naime, kako doznaje Nacional, vodstvo Dinama već je mjesec i pol u strahu da u javnost ne iscure informacije o tome kako je 8. kolovoza, kad se avion s kompletnom Dinamovom ekipom vraćao iz Atene, nakon što je utakmica s AEK-om otkazana zbog nereda u kojima je smrtno stradao jedan grčki navijač - da je u tom avionu bio i jedan putnik koji tamo nije trebao biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o sinu jednog od zaposlenika i člana Skupštine Dinama.

Image
PROTIVI SE IZRUČENJU /

Priveden još jedan BBB-ovac: Sudac istrage odbio istražni zatvor, dobio je mjere opreza

Image
PROTIVI SE IZRUČENJU /

Priveden još jedan BBB-ovac: Sudac istrage odbio istražni zatvor, dobio je mjere opreza

On je nazvao Vlatku Peras u Atenu, a ona poslala Miljenka Sakomana i Brunu Markovića da ga pokupe. Otac je navodno sve potvrdio policiji. U Dinamu strahuju od mogućih sankcija za Vlatku Peras i klub. Da im je navijač bio sumnjiv, grčka policija već bi tražila njegovo izručenje, jer je bio na popisu navijača koji su ušli u Grčku, piše Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene ih se vratilo 65. Taj dodatni putnik bio je jedan od Bad Blue Boysa kojeg je vodstvo Dinama prošvercalo u hotel u kojem je boravila njihova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO: BBB-ovcima bi se moglo suditi u Hrvatskoj? Grčki odvjetnik za Danas objasnio kako je došlo do novih uhićenja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo