Play ponuda

JE LI OVO BUDUĆA PREDSJEDNICA SLOVENIJE? / Poduzetnica koja je gola pozirala za kalendare sada želi voditi Deželu

Image
Foto: izvor: Facebook

"Ljubljano, Slovenijo i Slovenci diljem svijeta - probudite se! Živimo u vremenu negativne globalizacije.

25.9.2017.
21:52
izvor: Facebook
Play ponuda

Poručila je to slovenskoj javnosti 32-godišnja poduzetnica iz Nove Gorice Martina Valenčič, koja ovih tjedana skuplja potpise potrebne za kandidaturu na predsjedničkim izborima koji će biti održani 22. listopada.

Image
NESVAKIDAŠNJA KAMPANJA SLOVENSKOG PREDSJEDNIKA: /

Borut Pahor propješačit će Sloveniju u tjedan dana

Image
NESVAKIDAŠNJA KAMPANJA SLOVENSKOG PREDSJEDNIKA: /

Borut Pahor propješačit će Sloveniju u tjedan dana

Dva neuspjela izlaska na izbore

Mlada poduzetnica već se pokušala kandidirati ne predsjedničkim izborima 2012. godine, ali tada nije uspjela skupiti dovoljno potpisa i postati službenom kandidatkinjom. Išla je i na parlamentarne izbore 2014. godine i okušala se kao kandidatkinja stranke Naprej Slovenija (Naprijed Slovenija) koja je na koncu zabilježila bijedni postotak glasova - o,24 posto.

No, Valenčič se nije pokolebala. Ponovno ide u kampanju nastojeći prikupiti dovoljno potpisa za kandidaturu. Onima, pak, koji je promatraju iz mačističke perspektive, kažu da su joj aduti kalendari iz 2010. i 2011. godine na kojima je pozirala gola.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pahora nazvala "manekenom iza kojeg stoje stričevi"

Ona ističe kako je u prvom redu poduzetnica i odbacuje tvrdnje da se fotografirala gola kako bi lakše postala predsjednička kandidatkinja 2012. godine. To je laž, kaže, jer su fotografije snimljene dvije godine ranije.

"Pa ako već tako pišu, onda bi prikladnije bilo da su napisali kako se poduzetnica Martina slikala gola", kaže .

Pokušavajući se kandidirati na izborima 2012. godine, za kasnijeg pobjednika i sadašnjeg predsjednika Slovenije Boruta Pahora rekla je da je "maneken u službi stričeva iz sjene".

Program nije bitnije mijenjala, pa i sada na svojim mrežnim stranicama nudi one iz 2012. i 2014. u kojima, među ostalim, piše: "Nudim suštinska, a ne kozmetička rješenja. Slovenci, vratimo se istinskim ljudskim vrijednostima i promijenimo naš svijet. Glasujte za mene i pobijedite!"

shimmer fallback
shimmer fallback

Play ponuda
Play ponuda